Лайм

На шоу Х-фактор 10 обрали переможця - хто він

Перемогу здобула підопічна Ігоря Кондратюка

28 грудня на телеканалі СТБ відбувся суперфінал десятого ювілейного сезону шоу "Х-фактор", де вся країна почула довгоочікуване ім'я переможця.

Так, у вокальній битві виграла учасниця категорії "Дівчата" 17-річна Еліна Іващенко. Юна співачка з маленького міста Бровари пройшла досить складний шлях на проекті, обігнавши тисячі сильних учасників.

Нагадаємо, що в суперфіналі за кубок боролися підопічні Олі Полякової та Ігоря Кондратюка - володар заразливою харизми Георгій Колдун і найкраща з вокалісток всіх сезонів Еліна Іващенко.

За правилами проекту, учасники виконали по дві пісні, а їх долю вирішили вже не судді, а глядачі. Протягом цілого тижня шанувальники "Х-фактора" мали можливість підтримати суперфіналістів своїми смс-ками.

Про переможницю відомо, що їй 17 років, сьогодні вона є студенткою КІМ ім Р. М. Глієра. Вперше український глядач почув ім'я Еліни Іващенко, коли вона з'явилася на сліпих прослуховуваннях вокального шоу "Голос. Діти-3". Талановита дівчинка-сирота, яку виховали бабуся з дідусем, опинилася у команді Тіни Кароль і стала переможницею шоу.

Нагадаємо, що в минулому сезоні "Х-фактора" перемогу здобули підопічні Насті Каменських (NK) - гурт ZBSband. Відзначимо, що вперше за всю історію проекту переможцем став колектив.

  • Даша Трегубова успішно проявила себе у ролі ведучої вокального талант-шоу "Х-фактор-10", а тепер публіка змогла оцінити і вокальні дані артистки, які вона продемонструвала в третьому прямому ефірі проекту.
  • Еліна Іващенко в фіналі вокального шоу "Х-фактор-10" представила авторську пісню, з якою збирається виступити на Національному відборі на Євробачення-2020.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами