Лайм

На шоу Голос країни-10 назвали четвертого суддю

Для лідера гурту Mozgi це буде вже шостий проект

Менш ніж за місяць до старту 10 сезону на шоу "Голос країни" визначились з четвертим членом журі. Вже 19 січня крісло судді займе шоумен і продюсер Потап (Олексій Потапенко). Для лідера гурту Mozgi це буде вже шостий проект.

За цей час професійний погляд Потапа завжди допомагав йому обирати сильних учасників, імена яких залишаються на слуху навіть після завершення сезонів. В їх числі співачки INGRET, TAYANNA (Тетяна Решетняк) та інші.

"У 10-му ювілейному сезоні є всі інгредієнти супермегашоу: неймовірний кастинг, як ніколи величезна кількість вокалістів і героїв з яскравим бекграундом, які злетілися з усього світу, приголомшливо-професійний тренерський склад, хороша атмосфера на майданчику і незабутні голоси, долі та історії" , - зазначив Потап.

За словами продюсера, на 10 сезон у нього буде те ж надзавдання - зробити так, щоб учасники шоу не поступилися своїм мріям про велику сцену навіть у разі вильоту.

Нагадаємо, раніше команду членів журі проекту вже поповнили співачка Тіна Кароль, Хітмейкери Dan Balan та MONATIK. Голос країни-10 стартує на каналі "1+1" вже 19 січня.

  • Минулої суботи, 28 грудня, відбувся фінал ювілейного, 10-го сезону вокального шоу Х-фактор на каналі СТБ. Переможницею проекту вперше стала неповнолітня дівчина Еліна Іващенко з міста Бровари.
  • Читайте також на theLime перше інтерв'ю Еліни Іващенко після перемоги на проекті Х-фактор-10. Юна співачка розповіла про готовність зіткнутися з нещадним шоу-бізнесом та приниципи, які не стане порушувати заради успіху.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами