Лайм

В Україні пожартували щодо бажанням принца Гаррі відокремитися від сім'ї - кажуть, вся справа у красі Житомира

У мережі не перестають жартувати на тему нашумілого "Мегзіта"

Так званий "Мегзіт", яким охрестили рішення принца Гаррі та його дружини Меган Маркл відмовитися від своїх монарших повноважень і статусів, наробив чимало шуму в мережі та ЗМІ. І якщо сам процес виселення подружжя "від бабусі" вже закінчився, то жартувати на цю тему поки не перестають.

Так, на цьому тижні в мережі з'явилася інформація, що принц Гаррі і Меган Маркл мріють оселитися в Житомирі. Як пише портал сатиричних новин UAReview, нібито це і стало приводом відокремитися від королівської родини. Наслідуючи манеру видань, жартівники посилаються на "особисті джерела" в Букінгемському палаці.

"За словами джерела, Меган Маркл з дитинства мріяла жити на березі річки Тетерів і слухати спів житомирських дроздів, а принц Гаррі давно планував продовжити свій кар'єрний ріст на численних підприємствах Житомирщини", - пише портал.

Як далі зазначається в жартівливій новині, королева Єлизавета II нібито була проти такої ідеї онука і його дружини, але її старання утримати їх в палаці виявилися безуспішними. "Вже відомо, що принцу Гаррі запропонували престижну роботу програмістом Excel на Житомирському комбінаті силікатних виробів. А Меган буде підробляти баристою в Університеті сучасних знань".

  • Ще раз варто підкреслити, що наведена вище інформація є жартом. Що ж стосується реальної ситуації в Букінгемському палаці, читайте про це за посиланням у першому абзаці.
  • Не знаєте, як після позбавлення королівських титулів називати принца Гаррі та Меган Маркл? Чи почне Гаррі користуватися своїм прізвищем, і якщо так, то яким? Тут ми відповідаємо на популярні питання про наслідки нашумілого "Мегзіта".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами