Лайм

Зірка серіалу "Школа" підкорила серця глядачів та суддів на шоу Голос країни-10

Продовжувати участь в проекті вокалістка буде в команді Потапа і Насті

У п'ятому випуску шоу "Голос країни-10" на сцені з'явилася акторка серіалу "Школа", 20-річна Марія Кондратенко, яка грала скромну відмінницю Соню. Дівчина не тільки знімається в кіно, але й займається музикою.

Маша брала участь в першому сезоні шоу "Голос. Діти" в команді Олега Скрипки. В цьому році юна вокалістка вирішила спробувати свої сили в дорослому "Голосі". Для сліпих прослуховувань дівчина вибрала хіт Біллі Айлиш - All good girls go to hell, але зі своъм аранжуванням.

Виступ Марії сподобався всім суддям, але оскільки місць в командах наставників залишилося зовсім мало, то своє крісло розгорнули тільки Потап і Настя. "Як класно, що не треба боротися", - крикнула Каменських.

"Ви велика молодець, що принесли на головну сцену нашої країни своє аранжування. Це ризиковано, але, хто не ризикує, той не п'є шампанського", - похвалила Машу Тіна Кароль.

Виступ акторки сподобався також і глядачам. "Така юна, а такий вже класний голос", "Гідна дівчинка, удачі", "Шикарне звучання", "Офігенний тембр", - пишуть користувачі мережі в коментарях під відео.

  • На сцені вокального шоу "Голос країни-10" несподівано з'явилася українська співачка і телеведуча Оля Цибульська. Виконавиця прийшла на проект заради 5-річного сина Нестора.
  • В 4 випуску шоу "Голос країни-10" раптом з'явився український телеведучий Володимир Остапчук. Здивувати суддів і глядачів він вирішив своїм маленьким хобі - американським хіп-хопом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами