Лайм

Новий вокаліст гурту "Тартак" познайомився з фанами онлайн - як прийняли музиканта

Фронтменом "Тартака" став вокаліст гурту "Чумацький шлях" Сергій Строян

Учасники гурту "Тартак" після виходу її засновника Сашка Положинського зі складу познайомили шанувальників з новим вокалістом Сергієм Строяном. Знайомство планувалося на київському концерті 29 березня, першому для нового учасника у складі колективу. Але з огляду на карантин, захід відбувся онлайн.

Короткий ролик з відеозверненням Сергія і першою піснею гурту в новому складі з'явився на каналі "Таратка" в YouTube. Музиканти продовжують свій шлях, і, схоже, тепер сумнівів з цього приводу у шанувальників немає.

Примітно, що незабаром після виходу з гурту Положинський висловив надію, що "Тартак" продовжить своє існування з новим вокалістом, що багатьма фанами було сприйнято скептично. Однак знайомство з Сергієм Строяном пройшло більш ніж вдало - перші глядачі в YouTube відзначили бадьорий вокал і володіння музиканта акордеоном.

"Чудовий вокал! А акордеон - це прямо в саме серденько! Успіхів і чекатимемо нових пісень!", "І співає, і грає. Відчуваю, що й на сцені на місці не стоятиме. Прикольний чувак. Сподіваюсь, у вас все вийде. Бажаю успіхів","Несподівано. Мені зайшло. Бажаю успіхів Сергію", - вказали під роликом.

  • Сергій Строян також є лідером хмельницького гурту "Чумацький шлях". Як він планує поєднувати діяльність в обох гуртах, поки не відомо.
  • Гурт "Тартак" існує вже 23 роки і випустив за цей час 10 студійних альбомів. На момент заснування, в 1996-му, в її складі були Сашко Положинський та Василь Зінкевич-молодший. Пізніше до них приєдналися Андрій Благун та Андрій Самойло. У цьому складі гурт-переможець фестивалю "Червона рута-1997" об'їхав з концертами всю Україну.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги: Тартак

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами