Лайм

Остання незаміжня онука Єлизавети II таємно стала дружиною мільйонера

Закрита церемонія пройшла вранці 17 липня у Віндзорському замку

31-річна принцеса Беатріс, остання незаміжня онука королеви Єлизавети II, таємно вийшла заміж за італійського мільйонера Едоардо Мапеллі-Моцці. Про плани пари одружитися стало відомо ще восени минулого року. Весілля запланували на кінець травня, але через карантин церемонію довелося перенести.

Як повідомляє The Sun, закрита церемонія пройшла вранці 17 липня у Віндзорському замку. За нею спостерігали вього 20 гостей, в числі яких, звичайно, ж були 94-річна королева, її чоловік, 99-річний принц Філіп, та молодший син, 60-річний принц Ендрю.

Принцеса Беатріс і Едоардо Мапеллі-Моцці Фото: Getty Images

Папарацці підловили Єлизавету II та принца Філіпа в одному з автомобілів королівської родини. Для відвідування церемонії королева обрала улюблений бірюзовий колір, а от її чоловік не став змінювати класичному чорному.

Як пише джерело, посилаючись на слова друзів принцеси Беатріс, одружитися таємно пара вирішила не тільки через те, щоб не надавати цій події широкого розголосу. "Дуже багато гостей засмутилися через те, що велике свято було скасовано, але на це була причина, - пояснила одна із співрозмовниць видання. - Через коронавірус захід мав пройти максимально безпечно, в тому числі й для королеви".

Королева Єлизавета II та принц Філіпп Фото: thesun.co.uk

Очевидці також поділилися з виданням, що бачили у п'ятницю велику вантажівка з пивом біля Віндзорського замку. Що правда, немає підтверджень, що це було якось пов'язано з весіллям принцеси Беатріс.

Як уже згадувалося вище, спочатку подружжя планувало весілля на 29 травня. Про свої заручини принцеса Беатріс та бізнесмен оголосили ще восени минулого року. Тоді 37-річний мапелло-Моцці підніс нареченій діамантову обручку, виготовлену на замовлення, а пропозиція руки й серця зробив під час їхнього спільного відпочинку на його батьківщині.

Принцеса Беатріс та Едоардо знайомі з дитинства. Їхні стосунки зав'язалися саме після весілля принцеси Євгенії. Що правда, на той момент бізнесмен був ще заручений з архітектором Дарою Хуанг, яка за два роки до цього народила йому сина. Ці подробиці з особистого життя Моцці погрожували королівській родині скандалом, але так як принцеса Беатріс не є спадкоємицею престолу, вона не потребує особистого схвалення королеви, яка була не в захваті від планів онуки.

Принцеса Беатріс та Едоардо Мапеллі-Моцці Фото: Getty Images

В цілому ж весілля Беатріс та Едоардо стала вже шостим у королівській родині за останні десять років. Першими в 2011 році були Принц Вільям та Кейт Міддлтон, далі узами шлюбу пов'язали себе принц Гаррі та Меган Маркл, а також принцеса Євгенія та Джек Бруксбенк (2018 рік). А рік потому дочка принца Майкла Кентського, леді Габріелла Віндзор, вийшла заміж за Томаса Кінгстона.

  • Раніше королівський біограф та консультант серіалу "Корона" Роберт Лейсі розповів пресі, що після відмови принца Гаррі та Меган Маркл від королівських повноважень принцеси Беатріс та Євгенія можуть взяти на себе деякі з їхніх обов'язків.
  • Читайте також на theLime, як син Єлизавети II намагався вразити модель і дозволив їй згрішити у святая святих королеви. Принц Ендрю знову прославився у пресі, але й цього разу в палаці не зраділи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами