Лайм

Гороскоп на серпень: Раків чекатимуть сюрпризи, а Левам доведеться приділити увагу зовнішньому вигляду

Прогноз на місяць для всіх знаків Зодіаку

Що на вас чекає в серпні 2019 року? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає непростий період, у кого з'являться нові плани, а кому доведеться попітніти.

Овен

Вам варто взяти на себе провідну роль у сім'ї. Домашнє вогнище зараз може повністю лягти на ваші плечі. Клопоти будуть приємними, якщо ви покличете на допомогу близьких і знайдете з ними спільні заняття. Хорошою ідеєю буде зробити перестановку

Телець

Не варто в цьому місяці братися за занадто амбітні завдання. Ви ризикуєте взяти на себе більше справ, ніж зможете закінчити. Обережніше з вершинами в кар'єрі, ваші недоброзичливці будуть заздрити вам і намагатися вкрасти ваш успіх.

Близнюки

Серпень - час вашої удачі. Все прямо таки сама йде до вас у руки. Тому просто ловіть моменти. Зараз прекрасний період для старту нового проекту, великих покупок і навіть для планування сім'ї. Також не буде зайвим в серпні зайнятися своїм здоров'ям, тоді наступної осені ви будете набагато рідше хворіти.

Рак

Для представників цього знаку серпень буде насиченим і непростим. Але на вас також чекають приємні сюрпризи. Згадайте, чого вам не вистачає для щастя. І тоді зрозумієте, за які завдання варто братися в першу чергу, а що може і почекати.

Лев

Вам варто серйозно зайнятися своїм зовнішнім виглядом. Ваша привабливість у власних очах значно зросте, якщо ви щось у собі зміните. Але не забувайте, що головна краса завжди всередині. І ви прекрасні і унікальні саме такі, які є.

Діва

Тільки ретельний аналіз ситуації зараз допоможе Дівам не впасти в бруд обличчям. Ви заплуталися і не знаєте, куди далі йти. Попросіть поради у того, хто досвідченіший та мудріший. І не біжіть за поїздом. Ваш час прийде, але настане це не зараз.

Терези

У серпні ви можете зіткнутися з труднощами на роботі. Начальство не дуже до вас прихильне, постарайтеся не приймати це близько до серця. Ваші ідеї реалізуються, але це відбудеться трохи пізніше. А зараз просто видихніть і не переживайте через дрібниці.

Скорпіон

Ви нарешті знайшли потрібну рішучість і готові до активних дій. Але тепер вас стримує страх змін. Зробіть глибокий вдих і зробіть крок назустріч до вашої мети. Не дозволяйте сумнівам вами маніпулювати, контролюйте ситуацію самі.

Стрілець

Давно плануєте поїхати у відпустку і все ніяк не вдається викроїти тиждень? Робіть це зараз. Цей серпень - найкращий час для відпочинку Стрільців, коли виберетеся в поїздку, вона подарує вам заряд бадьорості і енергії на довгий час. Намагайтеся уникати конфліктів і вирішувати всі питання з усмішкою, тоді події будуть розвиватися на вашу користь.

Козеріг

Всі немов саме буде йти до вас у руки. Крім вашого самопочуття, воно може почати вас підводити. Щоб цього уникнути, не давайте собі перевтомлюватися. Навіть якщо буде хотітися викластися на повну, пам'ятайте про те, що ваша батарейка не нескінченна.

Водолій

Після недавнього потрясіння ви ще не до кінця оговталися. Незважаючи на вашу внутрішню силу, це продовжує вас шкребти зсередини. В цьому місяці у вас є шанс це побороти і все виправити. Прислухайтеся до внутрішнього голосу, він все підкаже.

Риби

Пора розкласти по поличках всі незакінчені справи. Вони ж самі себе не зроблять, а в серпні цей список буде реалізовуватися простіше, ніж в інший час. Зараз вам потрібно висипатися і діяти за чітким графіком, тоді до вересня багато важливих питань буде вирішено на вашу користь.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймГороскоп
Теги: гороскоп

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми