Лайм

Як почати тиждень і не потрапити в халепу: гороскоп на 18 травня

Яким буде старт нового тижня

Гороскоп на 18 травня обіцяє практично всім знакам зодіаку непрості випробування. Старт робочого тижня буде дещо напруженим, при цьому деяким вдасться проявити себе у цій ситуації, з хорошого боку і заробити цим приємні бонуси.

Так, наприклад, Скорпіонам і Терезам доведеться бути обережними, а от Тельцям і Дівам доля дасть привід діяти, не шкодуючи сил і часу. Читайте далі на сторінці поради астролога докладніше. Більше гороскопів на кожен день - за посиланням.

Фото: pinterest.com

Овен

Понеділок цього тижня - день перспектив для Овнів. Ловіть шанс почати з нуля все, що не склалося раніше, а також не втрачайте можливостей отримати корисний досвід. Що правда, на голову самі по собі такі можливості не зваляться, вам доведеться проявити наполегливість і характер. Адже за ними потягнетеся не лише ви.

Телець

Тельці відчують понеділок по-справжньому. Як то кажуть, доведеться попітніти, при цьому у всіх сенсах. І на роботі, і вдома від вас чекатимуть максимальної самовіддачі. І не пробуйте ухилятися, інакше є шанс спровокувати конфлікти, які не потрібні ні вам, ні оточуючим вам людям.

Близнюки

Враження буде таке, ніби все валиться з рук. Ця турбулентність спостерігається ще з вихідних, але особливо буде відчутною в понеділок. Вихід один - перенесіть всі важливі заходи на день-два, відмовтеся від серйозних угод і займіться рутинною роботою, яка не вимагає такої зосередженості та скрупульозності.

Рак

Раки навряд чи відчують, що починається новий робочий тиждень. Минулого ви виклалися по повній і тепер зірки дарують вам можливість відпочити і привести особисті справи в порядок. Але є нюанси: не варто братися за справи фінансові, не беріть грошей в борг і утримайтеся від нових контрактів.

Лев

Ваша емоційність заводить вас у глухий кут, а це саме те, чого чекають від вас суперники та конкуренти. У такій ситуації вибудувати якусь лінію захисту не вдасться, а без неї вам не відбити ударів, які незабаром посипляться градом. Час відкинути дріб'язкові турботи на другий план, включитися в роботу, до того ж підійти до неї нестандартно. Шукайте креативні рішення задач.

Діва

Понеділок не дасть вам шансу на помилку. У цей день успіх грандіозних планів буде напряму залежати від того, наскільки наполегливо ви візьметеся за справу. Незважаючи на впевненість у собі, не відкидайте допомогу колег. Навіть поради сторонніх людей можуть виявитися для вас на вагу золота. Тому слухайте уважно.

Терези

Терезам цей понеділок обіцяє прибуток і нові можливості укласти корисні угоди. Але в цій справі у вас не може бути помічників, покладайтеся виключно на свої знання і досвід. Не робіть поспішних кроків, деякі тільки цього від вас і чекають.

Скорпіон

Весь день перетвориться на низку дрібних випробувань, які раз у раз будуть вибивати з колії. Вам навіть може здатися, що все це чиїсь навмисні витівки. Але ні. Доля випробовує вас на міцність, адже за останній час ви чудово просунулися до своєї головної мети. А чим ближче до неї, тим сильніше турбулентність.

Стрілець

Вдихніть на повні груди. Ви починаєте жити по-новому, і успіх в цей день на вашому боці. Що валиться в понеділок з рук - то б'ється на щастя. Якщо хтось переходить вам дорогу - це новий досвід, який зіграє в подальшому важливу роль.

Козеріг

Гороскоп на 18 травня закликає Козерогів не сумувати. Час перегорнути сторінку і набратися сил. Озирніться, можливо, ви не помічаєте того, чого так не вистачає вам для щирої посмішки. Понеділок - хороший день, щоб провідати близьких, поспілкуватися з друзями. А рутинні справи почекають.

Водолій

Ви занадто різко реагуєте на зауваження. Звідки стільки гордості, звідки агресія? Сьогодні варто переглянути підхід до оточуючих вас людей, до деяких навіть не завадило б прислухатися. Повірте, деякі і справді намагаються вам допомогти, при цьому ви відмовляєтеся протягнути руку у відповідь.

Риби

Народжені під знаком Риб - гарні партнери в бізнесі, часто вірні друзі і старанні господарі свого дому. Але щирості в стосунках з коханою людиною вам все ж не вистачає. Перегляньте сьогодні це питання. Можливо, час розкрити секрети і зробити великий крок назустріч один одному?

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми