Лайм

Як вдало провести п'ятницю і оминути пастки долі: гороскоп на 29 травня

Кому варто проявити обережність, а кому - набратися впевненості та діяти

Гороскоп на сьогодні, 29 травня 2020 року, обіцяє деяким знакам зодіаку певні труднощі при вирішенні фінансових питань. Цієї п'ятниці не варто забувати про перерви в роботі, особливо людям творчих професій, яким добре знайоме розуміння "фізичного та емоційного вигорання".

Детальніше гороскоп на сьогодні читайте далі на сторінці. Більше порад астрологів на кожен день - по посиланням.

Фото: pinterest.com

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Овен

Овнам час припинити відкладати справи, які і так залишаються незавершеними довгий час. Спробуйте повернутися до них, переглянувши свій підхід. Ви побачите результат старань буквально відразу. Як тільки ви всерйоз візьметеся за справу - все піде як по маслу. В іншому випадку ризикуєте запізнитися і колись витрачені сили виявляться витраченими даремно.

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Телець

Тельці цієї п'ятниці можуть сміливо братися за справи, які вимагають фізичної активності. Енергія так і б'є фонтаном, і це саме час направити її в правильне русло. Не зайвим буде прибирання вдома або корисна соціальна активність.

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Близнюки

Кінець цього тижня - чудовий час для налагодження стосунків з рідними та близькими вам людьми. Відверта та щира розмова буде легкою і принесе успіх. Але тільки справді щира, не варто сьогодні викручуватися і шукати варіанти, як би перехитрити долю.

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Рак

Для Раків сьогодні настає чудовий період, який дозволяє налагодити особисте життя та стосунки. Схоже, час згадати, як це знайомитися просто на вулиці або в черзі біля каси. Ви засиділися на самоті, і тепер є великі шанси на успіх.

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Лев

Є велика ймовірність, що перед Левами сьогодні з'явиться потужна перепона. І з'явиться вона не вперше, просто цього разу варто прийняти тверде рішення її обійти. Ні в якому разі не здавати назад. Уникайте при цьому імпульсивності, не робіть необачних вчинків.

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Діва

Приємне відчуття незалежності - головна ілюзія цієї п'ятниці, яка може призвести Дів до відчутних втрат. Займіться сьогодні вивченням себе і проаналізуйте помилки нещодавнього минулого. Результати цього аналізу допоможуть вам знайти ключ до вирішення проблем, які накопичилися.

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Терези

Не уникайте спілкування. Сьогодні діалог важливий для вас як ніколи. Не бійтеся відкриватися людям і відкривати для себе нових людей. Залишайтеся з собою і уважно прислухайтеся до слів співрозмовника. Деякі з них можуть, самі того не знаючи, подарувати вам дуже цінні поради.

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Скорпіон

Не варто сьогодні бути занадто критичним до себе й до інших. Не намагайтеся контролювати ситуацію і включати великого начальника. Пам'ятайте, що ви теж можете помилятися, а при цьому навіть не підозрювати свою необачність.

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Стрілець

Взятися за справу може бути нелегко, проте тим, хто все ж налаштуватися на правильне русло, буде таланити. Сьогодні бажано не втрачати над собою контроль, щоб не потрапити в ситуацію, яка витягне з вас занадто багато сил та енергії.

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Козеріг

Козероги переживають дуже комунікативний період. Знайдіть йому правильне застосування: заведіть корисні знайомства, відвідайте друзів, перегляньте ваші плани та відносини з колегами.

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Водолій

Критичним представникам знака може здатися, що людина серед друзів перешкоджає вашому особистісному зростанню й розвитку. Ймовірно, ви захочете очистити коло спілкування та отримати більше свободи.

Гороскоп на 29 травня 2020 року - Риби

Нелегкою, але дуже плідною ця п'ятниця буде для народжених під знаком Риб. Незважаючи на інтенсивність подій, не поспішайте приймати емоційних рішень. Є велика ймовірність наробити непоправних помилок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми