Лайм

З знаки зодіаку, яким небезпечно ризикувати в новому році Бика

Кому і чому варто бути обережнішими

Рік, яикй минає, видався настільки неспокійним, ризикованим і багатим на спонтанні зміни, що люди вже зачекалися новий рік Бика, на який покладають великі надії. Але яким би він не вийшов, деяким знакам зодіаку категорично протипоказані великі ризики. theLime пошукав прогнози астрологів і дізнався, кому варто утриматися від необдуманих вчинків і авантюр.

Овен (21.03-20.04)

Овен. Гороскоп на 2021 рік Фото: pixabay.com

Білий Металевий Бик цінує впертих на кшталт Овнів. Найчастіше вони йдуть напролом до своїх цілей і не бояться авантюр. Однак 2021 рік навряд чи стане для цього сприятливим.

У другій половині року Овни можуть мати деякі фінансові труднощі. Може наступити момент, коли вони буквально будуть опускати руки, але не варто в цій ситуації погоджуватися на будь-які ризики заради грошей. Те, що здасться "останньою соломинкою", насправді може лише посилити проблеми. Не варто погоджуватися на сумнівні пропозиції, а вже тим більше влаштовувати афери. Фінансова ситуація вирішиться сама по собі, і допомога прийде звідти, звідки її чекатимуть найменше.

Рак (22.06-22.07)

Рак. Гороскоп на 2021 рік Фото: pixabay.com

Народжені під знаком Рака - трудоголіки, але часом можуть і перестаратися. За цією рисою варто уважно постежити в 2021 році. Вся справа в тому, що довгоочікуваний рік Бика може підкинути їм деякі проблеми зі здоров'ям, і вони напевно викличуть сум'яття, паніку. У цій ситуації можливі необдумані рішення та навіть ризиковані вчинки. Не варто. Замість необачних дій, краще приділити час додатковим консультаціям та перевіреним методам лікування. Вони можуть забрати більше часу, але не здоров'я та сил.

Скорпіон (23.10-22.11)

Скорпіон. Гороскоп на 2021 рік Фото: pixabay.com

Скорпіони - великі бізнесмени. І що приємно - прийдешній рік Бика несе якраз ті можливості, яких так не вистачало в 2020-му. Як чоловіків, так і жінок чекає впевнений кар'єрне зростання та успішні, куди спритніші па на танцполі з конкурентами. Але варто побоюватися ризиків, адже найближчим часом вони будуть удвічі небезпечнішими. Не варто приймати порад від незнайомців, йти на поводу у колег, краще прислухатися до свого чуття і вірити тільки фактам. Маючи все це, можна діяти сміливо, але не інакше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми