Лайм

Влад Росс розкрив таємну зброю України, яку страшенно боїться Москва

Астролог Влад Росс розкрив таємну зброю України, яку страшенно боїться Москва.

Про це він повідомив в ефірі на своєму ютуб-каналі 28 червня.

За словами Росса, Путін ніколи не вдарить по Україні ядерною зброєю, оскільки Україна має, чим відповісти.

«А знаєте, дорогі друзі, чому вони не будуть завдавати удару по Україні? А я вам поясню одну дуже важливу причину: Україна має ядерну бруднк бомбу… і від Москви нічого не залишиться. Розумієте? Просто зовсім. Я поясню чому саме я можу це сказати: тому що жодний політик не зможе вам це сказати, жодний політолог теж не зможе вам сказати, але наш Володимир Зеленський має таку іграшку», — розповів Влад Росс.

При цьому він припускає, що Москва може завдати ядерного удару по містах у Євросоюзі, зокрема по Амстердаму в Нідерландах.

«Амстердам — це для них місто наркоти, сексуальної розкутості. Содом та Гоморра. Вони мають знищити Амстердам. Мої клієнти, які живуть у Європі, дорогі друзі, не дуже розслабляйтеся, хто живе в Голландії, в Амстердамі, особливо», - зазначив астролог.

Читайте також прогноз Влада Росса щодо повернення Україною окупованих територій.

Новини партнерів

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми