Лайм

Як актори "Сам удома" виглядають через 30 років: деяких вже і не впізнати

Зимові свята проходять з культовою різдвяною комедією вже 30 років

Студія Disney готується до зйомок рімейка комедії "Сам удома", і подумує про те, щоб актори оригінального фільму з'явилися в ньому в ролі камео. Шанувальники усіма руками за, але справа в тому, що деяких з них через 30 років не впізнати.

Вперше Кевін залишився вдома сам у грудні 1993 року. З того дня минуло вже майже 30 років, і theLime вирішив згадати, як за цей час змінилися головні актори комедії, без якої зимові свята - не свята.

Маколей Калкін Фото: Instagram

Під час зйомок "Сам удома" Маколею Калкіну було 9 років, і він вважався одним з найуспішніших дітей-акторів у Голлівуді. Сьогодні йому 40 (так-так, відчуйте себе старими), і свій ювілей актор добряче потролив підписників.

Джо Пеші Фото: Instagram

Джо Пеші, який зіграв горе-грабіжника Гаррі, сьогодні 77 років. Він знімається рідко, але в 2019 році зіграв одну з головних ролей у кримінальній драмі Мартіна Скорсезе "Ірландець". Там йому дістався образ мафіозі Рассела Буффаліно.

Деніел Стерн Фото: Instagram

Комік Деніел Стерн, який виконав у фільмі роль Марва, відсвяткував цього року 63-й день народження. Після фільму актор щільно пов'язав своє життя не тільки з кіно, але й з політикою - в 2016 році Стерн став сенатором штату Каліфорнія.

Кетрін О'Хара Фото: Instagram

66-річна Кетрін О'Хара запам'яталася нам роллю Кейт Маккаллістер, мами Кевіна. Сьогодні актриса продовжує зніматися, і останній її проект - серіал Netflix "Лемоні Снікет: 33 нещастя".

Анжела Геталс Фото: Instagram

Анжелі Геталс, яка зіграла сестру Кевіна на ім'я Лінні, сьогодні 43 роки. Після "Сам удома" актриса грала переважно епізодичні ролі.

Девін Ретрей Фото: Instagram

Девін Ретрей виконав у фільмі роль старшого брата Кевіна - Базза. За останні роки 43-річний актор з'являвся в таких фільмах та серіалах, як "Принц і я", "Закон і порядок", "Побічний ефект" і "Агент Картер".

Джеррі Бамман Фото: Instagram

79-річний Джеррі Бамман знайомий нам за роллю дядечка Френка МакКалістера. Після виходу "Сам удома" він також переважно грав епізодичні ролі.

Хілларі Вульф Фото: Instagram

Ще одну сестру Кевіна - Меган - свого часу зіграла юна дзюдоїстка Хілларі Вульф. Хоча її акторська кар'єра закінчилася в 1992 році, через два роки вона виграла чемпіонат світу з дзюдо серед юніорів, а в 1996-му та 2000-му роках представляла США на Олімпійських іграх.

Кіран Калкін Фото: Instagram

38-річний Кіран Калкін - молодший брат Маколея Калкіна. У фільмі "Сам удома" відбувся його кінодебют: хлопчик виконав роль Фуллера МакКалістера. Акторська кар'єра Кірана склалася чудово. Серед найвідоміших його проектів - серіали "Спадкоємці" та "Фарго", фільми "Небезпечні ігри", "Скотт Пілігрим проти всіх", "Муві 43". Крім того, він є дворазовим номінантом на премію "Золотий глобус".

Майкл Мароні Фото: Instagram

43-річний Майкл Мароні, який зіграв Джеффа МакКалістера, в 90-х та на початку 2000-х років знімався в рекламі та епізодичних ролях. Незабаром він перекваліфікувався, і став працювати електриком.

Джон Херд Фото: Instagram

Актор Джон Херд, який зіграв батька Кевіна МакКалістера, помер у 2017 році від інфаркту. Він багато знімався для телебачення, і його можна побачити в серіалах "Клан Сопрано", "CSI: Місце злочину Майамі", "Джек і Боббі", "Зоряний крейсер "Галактика", "Втеча", "Влада закону".

Робертс Блоссом Фото: Instagram

Немає сьогодні в живих і Робертса Блоссома, який зіграв самотнього сусіда Кевіна. Актор помер в 2011-му у віці 87 років. Пік його кар'єри припав на 70-ті та 80-ті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Сам удома

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї