Лайм

Netflix розкрив деталі фільму "Пуститися берега": і вийде він значно швидше, ніж того очікували фани

Участь у картині Браяна Кренстона досі тримається в секреті

Стрімінговий сервіс Netflix презентував у мережі перший тизер повнометражного фільму El Camino, який стане продовженням одного з найбільш рейтингових серіалів "Пуститися берега" (Breaking Bad).

Разом з цим в компанії опублікували перший промо-постер картини та розсекретили дату її виходу. Як виявилося, фільм "Пуститися берега" вийде на екрани значно раніше, ніж того очікували шанувальники серіалу (відео дивіться нижче).

Згідно з попередньою інформацією, фільм El Camino розповість про подальшу долю Джессі Пінкмана - одного з головних героїв серіалу - після фіналу телешоу. "Втікач Джессі Пінкман (актор Аарон Пол) біжить від своїх викрадачів, закону та минулого", - наголошується в синопсисі проекту.

Ще кілька днів тому фани серіалу бурхливо обговорювали інтерв'ю актора Боба Оденкерка (в серіалі - юрист Сол Гудман), в якому той проговорився про перші деталі фільму "Пуститися берега". Цими ж вихідними стало відомо, що прем'єра проекту на Netflix відбудеться вже 11 листопада цього року.

Питання, яке все ще залишається без відповіді, - участь у повнометражному фільмі Браяна Кренстона (Волтер Вайт). Раніше 63-річний актор підтвердив, що картину дійсно знімуть, проте так і не сказав, чи зніметься в ній він сам.

До слова, за першу добу після публікації тізера "Пуститися берега" в Youtube ролик зібрав 3 млн переглядів, більше 90 тис. лайків та понад 8 тис. коментарів.

Нагадаємо, серіал "Пуститися берега" складався з п'яти сезонів і транслювався з 2008-го по 2013 рік. У центрі його сюжету - хворий на онкологію вчитель хімії Волтер Вайт, який заради забезпечення родини приймає пропозицію свого колишнього учня Джессі Пінкмана готувати і продавати гігантські партії високоякісного метамфетаміну.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї