Лайм

В Marvel вперше за 11 років показали вирізану сцену із "Залізної людини"

Фани назвали можливу причину, через яку ролик замінили

На сторінці кіновсесвіту Marvel в Twitter з'явився інтригуючий ролик з одним з його героїв - агентом організації Щ.И.Т. Ніком Ф'юрі. Згідно з наведеною інформацією, саме це відео мало стати альтернативною сценою після титрів фільму "Залізна людина" (2008).

Примітно, що в оригінальному ролику Нік Ф'юрі приходить до Тоні Старка і розповідає йому про плани створити групу "Месників" - організацію з супергероями, які захистять Землю від вторгнення прибульців. Однак спочатку, у Ф'юрі був дещо інший монолог (відео дивіться нижче).

"Думаєте, ви єдиний супергерой у світі? Містере Старк, ви стали частиною величезної всесвіту, просто поки цього не знаєте. Нік Ф'юрі, директор Щ.И.Т.а. Хочу обговорити з вами "Месників", - говорить агент в оригінальному відео . А от видалена сцена демонструє дещо інший хід розмови.

У попередній версії Ф'юрі розкриває Старкові подробиці його місії в рядах "Месників": "Накшталт гамма-променів, укусів радіоактивних жуків і всіляких мутантів було недостатньо. Мені доводиться мати справу з розбещеною дитиною, яка не грає з іншими дітьми і не хоче ділитися іграшками", - говорить Ф'юрі.

Як припустили фани, глава Щ.И.Т.а натякає на інших героїв кіновсесвіту, проте сцена могла бути змінена так як в той час студія не мала прав на введення цих персонажів до своїх фільмів. Про це глава Marvel Кевін Файгі згадував на 45-й церемонії вручення премії Saturn Awards. Показуючи таку версію альтернативної сцени, Marvel могла анонсувати те, що сама могла б не виконати в майбутньому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї