Лайм

Автори "Кріпосної" до фіналу 2 сезону опублікували корисну шпаргалку для глядачів

В ефір виходять завершальні серії 2 сезону

Автори українського серіалу "Кріпосна" до фіналу другого сезону опублікували в мережі корисну шпаргалку для глядачів - карту відносин головних героїв, в яких не гріх і заплутатися.

Схема з'явилася на офіційній Instagram-сторінці каналу СТБ. На ній зображені ключові персонажі костюмованої драми, яких пов'язують різні типи відносин: заміжжя, закоханість, спорідненість та кріпацтво.

19 вересня канал покаже заключні серії 2 сезону. Його прем'єра відбулася 3 серпня в Польщі. Зйомки "Кріпосної" почалися ще в 2017 році та проходили на території України. З метою передати атмосферу автори серіалу відмовилися від штучних декорацій і працювали над проектом на масштабних локаціях накшталт Києво-Печерської лаври, музею в Пирогово та Національному заповіднику "Качанівка".

Наскільки відомо, на початку лютого 2019 року серіал очолив топ трансляцій серед українських телеканалів у будні. Ще в січні вийшла й однойменна книга, написана за мотивами серіалу "Кріпосна".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї