Лайм

Зірки і творці "Гри престолів" відповіли на критику 8 сезону

Найбільш несподіваною виявилася відповідь Кіта Герінгтона, який не дивився фінал

Незважаючи на те, що багато фанатів залишилися незадоволені фінальним сезоном "Гри престолів", саме він отримав премію "Еммі" як кращий драматичний серіал 2019 року. На прес-конференції після вручення нагород акторів шоу запитали, як вони справлялися з негативною реакцією глядачів. Найоригінальнішою стала відповідь Кіта Герінгтона, який, як виявилося, просто його не дивився.

"Я до сих пір не бачив шоу, - цитує актора видання Esquire. - Ось як я впорався з цими дискусіями - не дивився фінальний сезон. Але я знаю, як було його знімати. Це було важко, і всі ми вкладали в нього свою любов, свої сили. Ми знали, що з точки зору оповіді все робимо правильно, тому що жили з цими персонажами протягом 10 років. Суперечки не сильно на нас вплинули".

Емілія Кларк, номінована на кращу жіночу роль в драматичному серіалі, також висловилася з приводу суспільної критики.

"Знаєте що? Це було дуже приємно, тому що якщо когось настільки хвилює, як повинна була закінчитися історія і що повинно було трапитися з персонажами, це означає, що вони його [серіал] любили", - заявила виконавиця ролі Дейенеріс Таргаріен.

Гра престолів була номінована на "Еммі" в 32 категоріях і отримала 12 нагород, - більше, ніж будь-який інший серіал, представлений на премії у 2019 році. Шоуранери Девід Бениофф і Д.Б. Вайс в основному відмовчувалися з приводу обурення фанатів, хоча на прес-конференції Вайс побічно відповів на поставлене запитання.

"Не нам вирішувати, що глядачі думають про це, - сказав сценарист. - Сподіваюся, що люди будуть дивитися і полюблять серіал у майбутньому. Неможливо сказати, як все буде сприйматися через 10, 20 або навіть 5 років, адже ці речі так швидко змінюються. Але так приємно, що ми досягли такої кількості людей. Я сподіваюся, що люди, які зараз занадто молоді, щоб дивитися "Гру престолів", виростуть, дізнаються про неї і подивляться".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї