Лайм

Marvel перетворив Анджеліну Джолі на блондинку: з'явилися перші фото зі зйомок

Прем'єра фільму "Вічні" запланована на 6 листопада 2020 року

У Британії проходять зйомки нового фільму Marvel "Вічні", в якому знімаються Анджеліна Джолі, Кіт Герінґтон та Сальма Хайек. У мережі з'явилися перші кадри, на яких зображена Джолі, ось тільки в цьому проекті зірка "Лари Крофт" буде блондинкою.

Як стало відомо раніше, колишня дружина Бреда Пітта з'явиться в картині "Вічні" в образі Тени - спритної та витривалою войовниці, яка захищає мир від девіантів.

"Мої тренування включають в себе все, від мечів до балету. Моя героїня - воїн. Мені доведеться дуже багато працювати, щоб дати кіновсесвіту Marvel саме ту Тену, яку вона заслуговує", - розповідала раніше актриса на фестивалі Comic Con.

Як припустили кіномани, на цих знімках героїня Джолі прощається з кимось із близьких і розвіює прах над озером. Що правда, це поки лише фанатська версія, ні сама актриса, ні автори фільму його деталей не розкривають.

Згідно з попередньою інформацією, прем'єра фільму "Вічні" запланована на 6 листопада 2020 року.

  • Фанати кіновсесвіту Marvel розшукали всі шість вирізаних сцен екшену "Месники: Фінал". З невідомих причин ці епізоди так і не увійшли до картини, яка закрила серію фільмів про команду найпопулярніших супергероїв студії.
  • Американський телеканал НВО анонсував зйомки нового міні-серіалу "Цирцея" (Circe) про давньогрецьку чаклунку. Любителі фентезі та міфів затамували подих.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї