Лайм

У мережі з'явився трейлер фільму "Холодна кров" з Жаном Рено: частину проекту знімали в Карпатах

Зірка фільму "Леон" знову зіграв кілера, який цього разу оселився в горах

У мережі опублікували перший трейлер фільму "Холодна кров" з французьким актором Жаном Рено. Частину цього проекту знімали в українських Карпатах, в національному парку "Синевир" за підтримки Держкіно.

В цілому ж фільм знімався у трьох країнах - США, Канаді та Україні. Його сюжет розповість про серійного вбивцю, який вирішив відійти від справ і оселитися в будиночку на березі мальовничого озера в горах. Але одного разу поруч з його хатиною розбивається снігохід. Кілеру, для якого вбити людину було звичайною справою, вперше візьметься за порятунок життя дівчини.

"Сюжет фільму зачепив мене атмосферою відчуженості. Озеро, ліс навколо - і знову самотність. Мені подобаються персонажі такого типу. Цей хлопець - найманий вбивця Генрі - такий же самотній, яким був і Леон. Тому мене привабила насамперед самотність цього персонажа перед своєю долею", - розповідав зірка фільму "Леон" в ході роботи над фільмом.

На великих екранах фільм "Холодна кров" очікується вже 17 жовтня. Крім Жана Рено в картині також знялися Сара Лінд, Девід Гясі, Ігор Цішкевіч, Джо Андерсон.

"Я був неймовірно вражений, побувавши в Карпатах: вони надзвичайно красиві! - також зізнавався Рено. - Так, під час зйомок було дуже холодно, але щоранку ми спостерігали магічний ліс. Природа Карпат - просто прекрасна! Всі українці, з ким ми спілкувалися під час зйомок, дуже тепло до нас ставилися, і я дійсно відчував себе щасливим".


Фото: Жан Рено в Карпатах, facebook.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї