Лайм

Як головна акторка "Кріпосної" знімається в американському бойовику: такою Катю ми ще не бачили

Акторка з'явиться у фантастичному бойовику Roy

Актриса Катерина Ковальчук, яка зіграла головну роль в серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, прийняла пропозицію знятися у США. У фантастичному бойовику Roy знаменитість з'явиться в образі ефектної войовниці. І це вже зовсім не та Катя, яку в костюмованій драмі кривдили багаті скнари.

Знімками зі знімального майданчика Ковальчук ділиться на особистій сторінці в Instagram. Вперше про намір відправитися на роботу до США актриса розповіла ще у червні: "Я три роки йшла до своєї мети <...> Довгоочікувана віза талантів в моїх руках і я їду зніматися до Америки в проекті моєї мрії і грати роль моєї мрії!" - ділилася вона.

Сьогодні на сторінці актриси вже можна відшукати знімки в образі. На деяких з них Катерина позує зі зброєю і в обладунках. Згідно з інформацією в мережі, картина Roy розповість про механіка Роя і дівчину-робота з альтернативної реальності.

У вільний від роботи час, наскільки можна судити зі знімків у мережі, актриса відвідує місцеві пляжі, бере участь у пробах на інші проекти та працює над ідежю власного короткометражного кіно.

  • Як раніше ми писали, у соцмережах не вщухає ажіотаж навколо кінцівки костюмованої драми "Кріпосна". Фінал 2 сезони і смерть одного з головних героїв виявилися настільки непередбачуваними, що глядачі серіалу тепер вимагають продовження і навіть воскресіння персонажа. З цієї ж теми в мережі з'явилися і дотепні меми.
  • Раніше актриса Ксенія Мішина, також зірка серіалу "Кріпосна", зізналася, що одного разу вона зруйнувала чужу родину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї