Лайм

У Франції знімуть комедію про пограбування Кім Кардаш'ян в Парижі

Фільм буде заснований на графічній новелі "Тиждень моди", який вийде у Франції в 2020 році

Французький художник коміксів і режисер Жоанн Сфар недавно завершив графічну новелу "Тиждень моди", натхненну гучним пограбуванням Кім Кардаш’ян в її готельному номері у Парижі в 2016 році. Сфар також розробляє фільм за мотивами цього інциденту, повідомляє Variety.

За словами автора, фільм стане комедією, що досліджує теми фемінізму, мужності і патріархату в сучасному суспільстві. Картина під назвою "Тиждень моди" буде присвячена темі насильства над жінками, відносинам між дуже багатими і менш багатими людьми, світу моди і зіткненням фігур нового і старого світів.

Сюжет фільму зав'язаний навколо групи літніх злодіїв, які планують пограбувати відому і впливову жінку під час її поїздки в Париж. При цьому їх затягує у вир Тижня моди у французькій столиці.

Нагадаємо, що в 2016 році Кардаш’ян Уест була пограбована під дулом пістолета в готельному номері в Парижі. Зловмисники вкрали її коштовності, включаючи обручку. Матеріальний збиток зірки реаліті-шоу "Сімейство Кардаш’ян" оцінюється в мільйони доларів. У 2018 році в пограбуванні було звинувачено десятьох людей.

За словами Сфара, фільм зніматиметься в основному французькою мовою і збере міжнародний акторський склад. Він додав, що не прагне показати в комедії двійника Кардаш’ян, а скоріше збереже образ зірки реаліті-шоу.

Раніше Сфар написав сценарії і зняв фільми "Дама в машині з окулярами і пістолетом" і "Генсбур: героїчне життя", отримавши три нагороди "Сезар", в тому числі за кращий дебютний фільм. Він найбільш відомий завдяки коміксами "Кот рабина" та їх анімаційій адаптації, відзначеної "Сезаром".

Графічний роман "Тиждень моди" вийде у Франції в березні 2020 року.

  • Раніше в мережі опублікували фотографії вражаючого автопарку сестри Кім Кардаш’ян, 22-річної моделі та бізнес-вумен Кайлі Дженнер. В її колекції є Rolls-Royce різних відтінків і чудовий Bugatti Chiron

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги:

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї