RU  UA

Кiно

Зірка блокбастера "Капітан Марвел" хоче зробити фільм про жінок-супергероїв

Брі Ларсон та інші актриси Marvel звернулися до глави студії з цікавою пропозицією

Виконавиця головної ролі в блокбастері "Капітан Марвел" Брі Ларсон сказала, що актриси Marvel "пристрасно" хочуть зробити фільм про жіночу команду супергероїв. Видання Variety пише, що вона та її колеги вже говорили про це з головою Marvel Кевіном Файгі.

У фільмі "Месники: Фінал" є сцена, в якій Людину-павука, що тікає з рукавицею Таноса, рятує група жінок-супергероїв: Капітан Марвел (Брі Ларсон), Багряна Відьма (Елізабет Олсен), Пеппер Поттс (Гвінет Пелтроу), Валькірія (Тесса Томпсон) і Окойе (Данай Гуріра). У новому інтерв'ю Ларсон ясно дала зрозуміти, що хоче, щоб цей момент і ідея об'єднання героїнь Marvel були не просто одноразової сценою.

"Багато актрис з Marvel підійшли до Кевіна Файг і сказали: "Ми разом хочемо зробити це". Поняття не маю, що з цього вийде. Знаєте, я не відповідаю за майбутнє Marvel, але це те, чого ми пристрасно хочемо, що ми любимо. І мені здається, що достатньо людей у світі говорять, що хотіли б цього. Можливо, це станеться", - сказала Ларсон.

Сьогодні Marvel зосереджені на тому, щоб розповідати історії, орієнтовані на жінок. Першим фільмом Кінематографічного всесвіту, в якому головною героїнею стала жінка, став "Капітан Марвел", зібравши понад мільярд доларів у світовому прокаті. Наступний реліз - "Чорна Вдова" про пригоди Наташі Ростової (Скарлетт Йоханссон), який вийде в травні 2020 року.

На фестивалі Comic Con в Сан-Дієго Кевін Файгі також оголосив, що Наталі Портман повернеться у франшизу "Тор" разом із Крісом Хемсвортом і Тесою Томпсоном, щоб зіграти Жінку-Тора за популярною аркою коміксів. Серед інших проектів - серіали "Багряна Відьма", "Жінка-Халк" і "Міс Марвел", які наразі знаходяться в розробці.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Как в домашних условиях сделать пастуший пирог со шпинатом, горохом, картофелем и фаршем, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи