Лайм

Серіал "Корона": з'явилися перші фото Джилліан Андерсон в ролі Маргарет Тетчер

В образі Залізної леді актриса виглядає дуже переконливо

У мережі з'явилися перші фотографії актриси Джилліан Андерсон в ролі Маргарет Тетчер. Зірка "Секретних матеріалів" грає першу британську жінку прем'єр-міністра в 4 сезоні серіалу "Корона".

51-річну Андерсон помітили в перуці і синьому костюмі відтінку, який завжди носила Тетчер. Подібність актриси до Залізної леді кидається в очі.

Папарацці сфотографували Джилліан Андерсон, коли вона сходила з копії королівської яхти "Британія", на якій в 1985 році Тетчер прибула на Багами для зустрічі з лідерами Співдружності націй. Зйомки сцени проходили в Іспанії. Також до Андерсон приєднався Чарльз Едвардс, який грає Мартіна Чартеріса, придворного королеви Єлизавети II.

Відомо, що в той день Тетчер розлютила королеву, виступивши проти введення санкцій проти ПАР через режим апартеїду - офіційної політики расової сегрегації, що проводилася правилячою Національною партією аж до 1994 року.

Про те, що Джилліан Андерсон зіграє Маргарет Тетчер, стало відомо у вересні. У своїй заяві актриса зазначила, що рада можливості зіграти таку "складну, суперечливу і грізну жінку".

"Корона" - один з найдорожчих серіалів в історії телебачення. На зйомки першого сезону було витрачено колосальні 156 мільйонів доларів.

  • Раніше принц Гаррі розповів про складнощі в стосунках з братом Вільямом . Незважаючи на спростування Букінгемського палацу, зараз між членами королівської сім'ї не все гладко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї