Лайм

HBO скасували приквел "Гри престолів" з Наомі Воттс: тепер в розробці історія роду Таргарієнів

Серіал про предків Дейенеріс назвали "Будинок Дракона"

HBO не мають наміру прощатися зі світом "Гри престолів", але приквел з Наомі Уоттс у головній ролі зняли з виробництва. Видання Deadline повідомляє, що шоураннер проекту Джейн Голдман відправила акторам і знімальній групі електронного листа з повідомленням, що пілот серіалу "мертвий".

Пріквел, створений сценаристом фільмів "Kingsman" і Джорджем Р. Мартіном, розгортається за тисячі років до подій "Гри престолів". Про його розробку стало відомо в червні 2018 року: проект обрали з-поміж кількох сценаріїв приквелів, замовлених HBO.

Поки пілот проекту знаходився в стадії редагування, HBO дав зелене світло другому приквелу авторства Мартіна і Райана Кондао. Його події розгортаються за 300 років до "Гри престолів", відстежуючи початок і падіння роду Таргарієнів.

Ходять чутки, що під час зйомок пілота серіалу з Наомі Воттс в Північній Ірландії виникли проблеми, і коли початковий фрагмент пройшов повторне редагування, студія його не прийняла.

У HBO такий драматичний поворот подій відбувається не вперше. Deadline пише, що пілот "Гри престолів" вартістю 10 мільйонів доларів теж піддали критиці і майже повністю перезняли, перш ніж керівники каналу дали добро на виробництво серіалу.

Тим часом на прес-конференції WarnerMedia, присвяченій запуску онлайн-кінотеатру HBO Max, було оголошено, що серіал "Будинок Дракона" про родину Таргарієнів дійсно вийде. У приквелі буде 10 серій.

Шоураннерами серіалу стали режисер "Гри престолів" Мігель Сапочник і сценарист Райан Кондал. Також разом із Джорджем Мартіном і Вінсом Джерардісом вони стануть виконавчими продюсерами "Будинку Дракона". Сценарій шоу написаний на основі книги Мартіна "Вогонь і кров".

Мігель Сапочник отримав премію "Еммі" за видатну режисуру для драматичного серіалу, а також премію DGA за епізод "Гри престолів" "Битва Бастардів". Також він був номінований на "Еммі" в 2019 році за постановку епізоду "Довга ніч" і розділив приз за кращий драматичний серіал в якості виконавчого продюсера фінального сезону. Всього Сапочник зняв шість серій "Гри престолів".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї