Лайм

Disney не покаже серію "Сімпсонів" з Майклом Джексоном: що з нею не так

У компанії це рішення не коментують, та навколо серії суперечки виникали і раніше

Зі стрімінгового сервісу Disney+, який компанія Disney запустила 12 листопада, вилучили епізод мультсеріалу "Сімпсони" з назвою "Абсолютно божевільний тато". Як пише The Hollywood Reporter, представники компанії ніяк не коментують це рішення. Втім, навколо серії, в якій з'являється голос співака Майкла Джексона, суперечки виникали і раніше.

Серія "Абсолютно божевільний тато" вийшла в 1991 році в третьому сезоні мультсеріалу. У якості запрошеної зірки Майкл Джексон озвучив персонажа Леона Комповскі, з яким Гомер Сімпсон зустрічається в психіатричній лікарні. Доволі скоро епізод завоював велику популярність шанувальників.

У березні 2019 року, після виходу фільму HBO "Залишаючи Неверленд", в якому двоє чоловіків розповіли про сексуальні домагання з боку Майкла Джексона, творці "Сімпсонів" вирішили приховати епізод із загального переліку серій. "Абсолютно божевільного тата" вилучили з програм телебачення, забрали зі стрімінгових сервісів та виключили з усіх планів на майбутні релізи мультсеріалу на DVD та Blu-Ray.

Нагадаємо, стрімінговий сервіс Disney+ поки доступний тільки жителям США, Канади та Нідерландів. Надалі в компанії мають намір розширити цей список. У день запуску на сервісі зареєструвалися 10 млн користувачів, проте на поточний момент для перегляду їм доступні лише кілька епізодів "Зоряних воєн", повнометражні мультфільми та проекти студії Pixar.

  • Disney обрали актора на роль принца в екранізації мультфільму "Русалонька". Гаррі Стайлза вмовити не вийшло, і тепер Еріка зіграє молодий британець.
  • Marvel випустить серіал та комікси про справжніх дітей-героїв. У їх числі - незрячий футболіст, 13-річна авторка креативних протезів та 11-річний активіст, який бореться проти жорстокого поводження з дітьми.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї