Лайм

Я їх послала: Емілія Кларк розповіла, як її примушували роздягатися в "Грі престолів"

У першому сезоні Дейенеріс ще не могла постояти за себе, але після зустрічі з Кхалом Дрого все змінилося

Одного разу Емілія Кларк відмовилася грати оголену сцену на знімальному майданчику "Гри престолів", хоча їй сказали, що це "розчарує її фанатів". Про це актриса розповіла в подкасті Декса Шепарда "Armchair Expert", пише The Independent.

"Тепер я набагато краще розбираюся в тому, що для мене комфортно, з чим я можу впоратися, - каже 33-річна актриса. - У мене були конфлікти на зйомках раніше, коли я говорила: "Ні, простирадло залишиться", а вони: "Ну ти ж не хочеш розчарувати своїх шанувальників?" І я їх послала".

Кларк зізналася, що кількість наготи в першому сезоні "Гри престолів" її вразила.

"Я взялася за роботу, потім вони прислали сценарій, я його прочитала і зрозуміла: "Ось в чому справа!" - згадує актриса. - Але я була новачком, тому ставилася до цього як до роботи: якщо це є в сценарії, то воно явно необхідно. Отже, я заздалегідь з цим змирилася, хоча й гадки не мала, що взагалі роблю. Раніше я ніколи не була на таких зйомках, а тепер опинилася на майданчику повністю оголена, з усіма цими людьми. Я не знала, що повинна робити, не знала, чого від мене очікують, не знала, чого сама хочу. Незалежно від того, була нагота чи ні, я провела той перший сезон, думаючи, що не варта чогось вимагати, не варта чогось взагалі... Я могла поплакати у вбиральні, а потім поверталася назад, ми знімали сцену, і все було добре".

Емілія пояснила, що тільки під час роботи з актором Джейсоном Момоа, який зіграв Кхала Дрого, вона зрозуміла, що може встановити свої власні правила щодо того, яку частину тіла показувати.

"Безумовно, це було складно. Ось чому сцени, які я робила з Джейсоном, були чудовими. Він просто казав: "Ні, люба, це не нормально", - згадує актриса.

  • Раніше координатор інтимних сцен в "Грі престолів" розповіла про складнощі роботи. Алісія Родіс займалася постановкою сцен сексу між Джоном Сноу та Дейенеріс.
  • У жовтні Емілія Кларк відсвяткувала 33-й день народження і довела, що розбирається в вечірках. Зірка "Гри престолів" порадувала фанатів і колег веселим відео .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї