Лайм

Культовий роман Стівена Кінга отримає нову екранізацію у вигляді серіалу

Ця екранізація "Керрі" стане четвертою з 1976 року

У 2019 кількість заявлених екранізацій Стівена Кінга досягла рекордної позначки. Цього разу видання Deadline підтвердило, що роман жахів "Керрі" отримає новітню адаптацію у вигляді міні-серіалу для каналу FX.

Кадр з фільму "Керрі" 1976 року

Проект знаходиться на ранній стадії розробки, і автор його сценарію ще не заявлений. За сюжетом, боязку школярку Керрі ображають однокласники і сувора релігійна мати. Коли дівчина відкриває в собі телекінетичні здібності, жорстокий жарт над нею обертається жахливою трагедією на випускному балу.

Попередня екранізація "Керрі" вийшла всього 6 років тому. У фільмі 2013 року роль Керрі Уайт зіграла Хлоя Морец, а її матір - Джуліанна Мур. Крім нього існує оригінальний фільм 1976 року режисера Брайана де Пальми і його продовження 1999 року.

Кадр з фільму "Керрі" 2013 року

Книгу "Керрі" в школах США забороняли найбільш часто. Сам Стівен Кінг вважає свій популярний роман "сирим", але таким, що "володіє дивовижною силою завдавати болю і жахати".

  • Джекі Чан на зйомках довів режисера до сліз. Новий трюк актора ледь не коштував йому життя.
  • Том Круз випробував перевантаження у винищувачі заради нового фільму "Топ Ган: Меверик". Ризикову затію втілили заради "переконливого спотворення обличчя".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї