Лайм

На 80 році життя померла актриса комедії "Операция "Ы" и другие приключения Шурика"

Родина акторки готується до церемонії прощання, яка також пройде у Москві

У Москві на 80 році життя померла колишня актриса Липецького драматичного театру Світлана Агеєва, яка зіграла епізодичні ролі у серії комедійних фільмів "Операция "Ы" и другие приключения Шурика" (1965) Леоніда Гайдая.

Як пише РІА "Новости", останні час актриса проживала в Москві, куди її в 2011 році перевіз з Липецька син. Про смерть Агеєвої повідомила директор місцевого драмтеатру Галина Кулєшова.

Подробиці смерті актриси залишаються невідомими. За деякою інформацією, Агєєва довгий час боролася з хворобою. Смерть наступила 28 січня, однак певний час ця інформація не розголошувалась. Зараз родина Агеєвої готується до церемонії прощання, яка також відбудеться в столиці.

Крім серії фільмів Гайдая за роки кар'єри у театрі та кіно Світлана Агеєва зіграла у фільмах "Увольнение на берег", "Совесть", "Я купил папу" та інших.

  • Раніше на 52 році життя помер актор Данило Перов, зірка серіалу "Интерны" та син Раїси Рязанової, актриси фільму "Москва слезам не верит". Сумною новиною спершу поділилися на сайті "Співдружності акторів Таганки".
  • Читайте також на theLime, як творці комедійного мультфільму, самі того не підозрюючи, передбачили смерть баскетболіста Кобі Браянта. Після трагедії фрагмент анімаційного проекту видалили.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: кіно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї