Лайм

"Ніщо не трапляється двічі": чи варто чекати 3 сезон серіалу Оксани Байрак

Чи будуть знімати нові серії популярної історії

"Ніщо не трапляється двічі" - серіал від телеканалу СТБ, який набрав величезну популярність. Другий сезон виявився не менш захоплюючим, ніж перший. Тому багатьох телеглядачів терзає питання, чи отримає історія продовження?

В останній серії другого сезону творці натякнули глядачам, що продовження можливе. Фінал залишився відкритим, що дозволяє розвинути історію далі. Герої Маша Богданова і Вадим Огнев нарешті зустрілися після довгої розлуки. Маша змогла зустрітися з дочкою, яку 7 років тому Вадим вкрав з пологового будинку.

Але тепер дівчинка не хоче приймати свою рідну маму. У якийсь момент сім'я опиняється в ситуації, коли їм доводиться боротися за життя, і в фіналі батьки з дівчинкою перебувають на яхті. А маленька Катя все-таки починає називати Машу мамою.

Фото: stb.ua

Ця подія вже сама по собі говорить глядачам, що історія може продовжиться, адже всім цікаво, як будуть розвиватися відносини в цій сім'ї. Але є і ще один нюанс - Борис, коханий Маші, твердо має намір забрати дівчину. І він налаштований дуже рішуче. До того ж, режисер Оксана Байрак тепер змусила глядачів сумніватися, чи дійсно Маша і Вадим разом. Це теж немов натякає людям біля екранів, що історія ще не закінчена.

Фото: stb.ua

Правда, ніяких офіційних заяв щодо третього сезону представники телеканалу СТБ поки не робили. Але в ЗМІ припускають, що продовження може вийти на екрани восени 2021 року. Хоча через пандемію коронавируса зйомки і подальший вихід нових серій може зміститися.

  • На початку березня канал СТБ презентував новий серіал "Спійматі Кайдаша". Сценарій Наталії Ворожбит віддалено заснований на повісті "Кайдашева сім'я" Івана Нечуя-Левицького і піднімає проблему відносин батьків і дітей, зачіпає і тему недомовленостей між сусідами. Незабаром після прем'єри theLime поцікавився, як з цим складається у його акторів - Тараса Цимбалюка, Антоніни Хижняк та Григорія Бакланова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї