Лайм

Берлінале, кіно і театр: як склалися кар'єри акторів серіалу "Перші ластівки"

Хто з акторів може похвалитися успіхами

Майже через півроку після прем'єри український серіал "Перші ластівки" не втрачає популярності. Триллер-детектив Нового каналу з тематикою актуальних проблем підліткового покоління викликав значний резонанс громадськості і привернув увагу світової преси. Актори проекту Саша Рудинський, Марія Смолякова, Поліна Носихіна, Олександр Бегма та Максим Девізоров розповіли, як склалися їхні життя після виходу фільму на екрани.

Саша Рудинський (Микита)

"Після виходу "Перших ластівок" мене почали впізнавати на вулицях, фотографувати, шанувальники приходять в театр на вистави з моєю участю, дарують портрети", - розповів актор.

Фото: прес-служба Нового каналу

Нещодавно Рудинського запросили у новий серіал з військовою тематикою, через зйомки в якому молодий актор не зміг вирушити на фестиваль Берлінале-2020, де презентували короткометражку з його участю Goodbye Golovin.

"Більше масштабних проектів не було. Продовжую грати в театрі і проходити проби", - додав Рудинський.

Марія Смолякова (Поліна)

"У мене був проект "Виходьте без дзвінка", ми вже зняли третій сезон. А ще я зіграла головну роль у фільмі "Час йти, час повертатися". До речі, режисер впізнав мене саме за роллю у "Перших ластівках", - поділилася Марія.

Фото: прес-служба Нового каналу

Крім цього тепер в колекції робіт актриси ще один гучний проект - фільм "Номери" Олега Сенцова, прем'єра якого також відбулася в рамках фестивалю Берлінале-2020.

"Що мене вразило - Олег особисто відбирав всіх акторів за фотографіями, ще перебуваючи у в'язниці", - згадала актриса.

Поліна Носихіна (Лєра)

"У мене були ролі в серіалах "Сонячний листопад" і "Дочки", плюс, почала зніматися в проекті "Після зими", але зйомки перенесли через карантин", - розповіла Поліна.

Фото: прес-служба Нового каналу

Одночасно зі зйомками у серіалі Нового каналу Поліна та Саша Рудинський разом зіграли в серіалі "Слов'яни", робота над яким проходила під Житомиром.

Олександр Бегма (Антон)

"Впізнавали пару разів на вулиці, підписників стало значно більше, з'явилася фан-сторінка, - посміявся актор. - Знімався аж до карантину в двох проектах - Шуша" та "Виховання почуттів".

Фото: прес-служба Нового каналу

Як припустив Олександр, його участь у "Перше ластівках" напевно зіграла не останню роль в тому, як сьогодні складається його кар'єра.

"Одна з найважливіших подій - Берлінале. Це було фантастично <...> Ми нарешті побачили фільм "Номери", чекаємо тепер на прем'єру в Україні. Також сподобався Берлін, він прекрасний", - додав він.

Максим Девізоров (Денис)

"У плані впізнаваності зміни кардинальні, - зізнався актор. - Стало більше підписників, з багатьма спілкуюся в мережі. Пишуть з різних країн: Нідерланди, Греція, Казахстан, навіть з Лівану".

Фото: прес-служба Нового каналу

Незабаром після зйомок в "Перше ластівках" Максиму пощастило знятися ще в декількох проектах: "Вийшла "Новенька" на Новому каналі, а також знявся в серіалі "Доктор Віра". Зняли пілот цікавого проекту - комедії, де у мене головна роль".

Як і Саша Бегма з Машею Смоляковою, Максим також взяв участь у зйомках фільму Олега Сенцова, тому з великою цікавістю чекав прем'єри фільму на Берлінале-2020.

"Зараз через карантин призупинилися зйомки серіалу, в якому ми беремо участь з Поліною Носихіною", - додав актор.

  • Автори серіалу "Спійматі Кайдаша" починають роботу над його розширеною версією, яка може вийти на екрани вже в кінці цього року.
  • Читайте також на theLime про трійці фільми Оксани Байрак, які не варто пропускати глядачам серіалу "Ніщо не трапляється двічі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: серіали

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї