Лайм

Всі говорять про серіал "Вітер кохання" з зірками "Чудове століття": про що він і де його дивитися

Чи варто дивитися популярну новинку

Турецькі серіали стали справжнім хітом на українському телебаченні. Тому многосеріная новинка під назвою "Вітер кохання" отримала любов глядачів відразу ж після виходу на екрани. Частково цем серіал зобов'язаний зоряному складу акторів, що раніше засвітилися в історії "Чудове століття".

Фото: 1 + 1

Про що серіал

У багатосерійній мелодрамі розповідається історія давньої ворожнечі двох сімей, Асланбей і Шадоглу. Головний герой на ім'я Міран Асланбей втратив своїх батьків у ранньому дитинстві. Тому його бабуся Азизе зробила все можливе, щоб вкласти в голову онука думка про необхідність помститися за цю трагедію Хазарові Шадоглу. На її думку, саме він убив батьків хлопця.

Задумавши план помсти, Міран вирішує піти на хитрість - закохати в себе красуню Рейян, дочку Хазара. Але, за іронією долі, сам по вуха закохується в дівчину. І на цьому непроста доля цієї пари тільки почне набирати обертів, адже в Мірана закохується сестра Рейян. Дівчина виявляється готова на що завгодно заради взаємності. А в той самий час завоювати серце самої Рейян активно намагається племінник її батька.

Фото: 1 + 1

Акторський склад

В історії "Вітер кохання" знялися справжні зірки турецького кінематографа, такі як Акин Акинозю, Ебру Шахін, Гайда Аксель, Серхат Тутумлуер, Ілай Еркок і Ахмет Тансу Ташанлар.

Фото: 1 + 1

Де дивитись

Подивитися всі серії, які вже вийшли, можна онлайн, не відходячи від комп'ютера. Зробити це можна на сайті телеканалу "1+1". Також канал пропонує своїм глядачам побачити все нові епіоди раніше, ще до їх виходу в ефір. Правда, за це беруть попередню плату в розмірі 69 гривень.

  • Раніше інсайдери Variety повідомили, що американські кіноакадеміки розглядають варіант перенесення церемонії "Оскар", запланованої на лютий 2021 року. Причиною стала пандемія коронавируса і її наслідки, які також відбилися і на кіноіндустрії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї