Лайм

Дивимося мелодраму "Як довго я тебе чекала": що варто знати про серіал

Чи варто дивитися популярний серіал

Серіал "Як довго я тебе чекала" став справжньою бомбою в світі багатосерійних мелодрам. Популяність цієї історії зашкалює, а все завдяки цікавому сюжету і хорошому акторському складу.

Про що серіал

Серіал виробництва компанії "Київтелефільм" вийшов на екрани на телеканалі СТБ. І практично відразу заробив любов глядачів. Історія розповідає про Жанну і Романа, які знайомі з самого раннього дитинства.

У якийсь момент вони вирішують створити сім'ю, але батько дівчини вважає Романа абсолютно безперспективним. Він використовує свої зв'язки, щоб посадити хлопця за грати, нібито захищаючи доньку він неправильного шлюбу. Більш того, на Романа вирішили повісити страшний вирок - вбивство.

Фото: stb.ua

Зрозуміло, Жанна не вірить у винність свого коханого, і шукає будь-яку можливість йому допомогти. Ну а коли вона дізнається, що Роману в тюрмі загрожує смерть, і зовсім йде на крайні заходи і звертається за допомогою до справжнього кpімінaльнoго aвтopітeта. Який, в свою чергу, погоджується врятувати невинного. Але натомість просить, щоб Жанна вийшла за нього заміж.

Хто грає

В ролях: Дмитpо Блaжкo, Maкcим Бopяк, Катерина Козлова, Маргарита Крупіна-Біньковська, Mapія Mapxaй, Людмилa Hільcька, Євгeнія Hoxpінa, Cepгій Beкcлep, Cвітлaнa Зeльбeт, Oлecя Жуpaкoвcька та інші.

Фото: stb.ua

Де дивитись

Подивитися всі серії мелодрами, які вже є у відкритому доступі, можна онлайн, не відходячи від свого комп'ютера. Зробити це можна на сайті Teleportal.

  • Раніше інсайдери Variety повідомили, що американські кіноакадеміки розглядають варіант перенесення церемонії "Оскар", запланованої на лютий 2021 року. Причиною стали пандемія коронавируса і її наслідки, які також відбилися і на кіноіндустрії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї