Лайм

6 знаменитих фільмів, в яких вік головних акторів виявиться для вас сюрпризом

Скільки насправді років було виконавцям відомих ролей

Дивлячись на персонажів на екрані ми рідко замислюємося, скільки насправді років акторам, які їх зображують. А ця різниця іноді буває дуже значною.

Плакса Міртл

Почнемо з Поттеріани. У фільмах про Гаррі Поттера актриса Ширлі Хендерсон грає привида на ім'я Плакса Міртл. Це дух учениці школи чаклунства Хорвартс, яка загинула за трагічних обставин прямо в громадському туалеті. І більше ніколи не змогла покинути його стіни. Так ось, персонажу, якого зіграла Хендерсон, 12 років, а самій актрисі на момент зйомок було 37.

Фото: Кадр з фільму "Гаррі Поттер і Таємна кімната"

Рен Маккормік

У фільмі "Вільні" актор Кевін Бейкон зіграв хлопця-підлітка на ім'я Рен Маккормік. Його герою на екрані було всього 17 років. А от самому Бейкону в той час - 26.

Фото: Кадр з фільму "Вільні"

Марті МакФлай

Улюбленець публіки, головний герой Марті з кінокартини "Назад у майбутнє", був навіженим непосидючим підлітком. За сюжетом, на початку історії Марті всього 17 років. Але самому акторові Майклу ДжейФоксу тоді було вже набагато більше. На зйомки першого фільму хлопець прийшов 24-річним, ну а останню картину знімали, коли Майклу стукнуло 29.

Фото: Кадр з фільму "Назад у майбутнє"

Деймон Сальваторе

Красунчик Деймон з серіалу "Щоденники вампіра" був представлений молодим 24-річним хлопцем, хоча акторові Йену Сомерхолдеру на момент зйомок було вже за 30. Однак, точна дата народження Сальваторе в серіалі - 18 червня 1839 року, тож акторові цілком дозволено було виглядати трохи старше.

Фото: Кадр з серіалу "Щоденники вампіра"

Людина павук

Актор Тобі Магуайр зіграв в картині хлопця-підлітка на ім'я Пітер Паркер. Цей образ дався йому просто ідеально незважаючи на те, що самому Магуайру було значно більше років, ніж його герою. На зйомки Тобі прийшов 27-річним, але вмілі руки гримерів і талант допомогли йому перевтілитися в тінейджера.

Фото: Кадр з фільму "Людина-Павук"

Тайлер Гейдж

У чуттєвій мелодрамі "Крок вперед" Ченнінг Татум зіграв харизматичного розбишаку, який повністю змінив своє життя, зустрівши справжнє кохання. Тайлеру Гейджу, персонажу Татум, за задумом режисера було 17 років. А от самому акторові - 26. Правда, багато глядачів відзначили, що хлопець зовсім не схожий на підлітка. Але це не завадило йому майстерно впоратися з акторським завданням. До речі, на зйомках цього фільму Ченнінг зустрів свою дружину Дженну Дуан, з якою вони прожили разом до 2018 року.

Фото: Кадр з фільму "Крок вперед"

  • У червні актриса Наталія Селезньова, та сама "хороша дівчинка Ліда" з комедії Гайдая, відзначила свій 75-й день народження. Читайте також на theLime, як живе і про що шкодує сьогодні знаменитість.
  • Фільм про пригоди студента Шурика знає практично кожен. Але не всім відомо, що головний герой міг бути зовсім іншим. Більш того, у нього навіть могло бути інше ім'я. Читайте на theLime 8 фактів про фільм "Операція И" , про які не знали навіть великі шанувальники Гайдая.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: фільми

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї