Лайм

Кот сміливо захищає будинок від сторонніх, і його жвавості може позаздрити будь-яка собака

Коти можуть охороняти будинок нітрохи не гірше собак

Мешканка канадського міста Онтаріо Дебра Андерсон працює листоношею. Кожен день жінка стикається з грізним котом, який відчайдушно охороняє свої володіння.

Як тільки листоноша підходить до будинку, хвостатий захисник стрибає на підвіконня і починає шипіти, кидаючись у вікно. Дебра знімає те, що відбувається на відео і викладає в YouTube, щоб про хороброго котика дізналося якомога більше людей.

Дебра визнається, що цей кіт - родзинка її маршруту, і щоразу чекає зустрічі з ним. Однак жінка не приховує, що цей чорно-білий захисник страшніше багатьох собак, яких їй доводилося коли-небудь зустрічати.

"Кожен день я стикаюся з цим атакуючим котом. Це родзинка мого маршруту, і я люблю його! Але я впевнена, що він розірве мені обличчя, якщо його не втримає вікно", - поділилася листоноша.

Андерсон завжди з посмішкою йде "на завдання", при цьому сподівається, що господарі не стануть залишати вікна відкритими.

  • А ось 20-річний студент з Великобританії не закрив вдома вікна і повернувся через півроку в іншу квартиру - про неї подбали голуби. Птахи швидко навели там свої порядки, заглянувши в кожен куточок.
  • Читайте також на theLime про те, як жінка ділить увагу свого чоловіка з суперником, проти якого складно боротися. Її конкурент - кіт Джарвіс.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео