RU  UA

Посміятися

Художник переборщив з декораціями будинку до Хелловіну - довелося розбиратися з поліцією

Чоловік влаштував у дворі реалістичну сцену з фільму жахів

Житель Техасу вирішив оригінально прикрасити двір до Хелловіну, але не врахував, що велика кількість штучної крові і розкидані по двору манекени можуть по-справжньому налякати сусідів. І хоча тепер повз його будинок часто їздять поліцейські машини, сам він своїм декором повністю задоволений, пише New York Post.

Фото: Steven Novak / nypost.com

Для моторошної інсталяції художник Стівен Новак використав чотири манекена, штучну кров, тачку з "відрубаними кінцівками" і мішок для сміття з загадковим вмістом.

"Ніяких вогників і генераторів диму. Для Хелловіна я хотів зробити щось гіперреалістичне. Те, що дійсно налякало б людей, що проходять повз в темряві. Так що я змайстрував кілька манекенів і залив все 75 літрами крові, - розповів художник. - Я найбільше пишаюся тачкою, перекинутою на вулиці. Вона виглядає як невдала спроба позбутися від розчленованих тіл. Повз пройшла дитина і запитала, що з ними сталося. Я сказав, що вони з'їли забагато жувальних цукерок".

Дивно, та поліцейським, які приїздили до будинку Новака на прохання сусідів, його декорації сподобалися.

"Сусіди розповіли, що протягом дня поліцейські машини часто проїжджали перед моїм будинком. Я зустрічав їх двічі. Вони думають, що це круто, і приїхали тільки тому, що мали відреагувати на скарги сержанта", - сказав гордий декоратор.

Зупинятися на досягнутому Новак не збирається, і планує перевершити себе наступного року. "Чесно кажучи, я міг би зробити краще. [Мої плани] на папері були набагато гірше. Але це буде наступного року!" - пообіцяв він.

  • Ще один креативний любитель Хелловіну прикрасив свій будинок величезним павуком. Щовечора він світиться і спускається з даху, лякаючи і захоплюючи перехожих.
  • Батько зробив для дочки унікальний подарунок на Хелловін - костюм конференції в Zoom. Чоловік перетворив дівчинку на "вбивцю в масці", і кожен зустрічний стає її "жертвою".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кот Сырский прославился в сети благодаря военному Роману Синицину, а теперь хвостик стал лицом приложения "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Белорусская оперная певица Маргарита Левчук вместе с "Культурным десантом" выступила перед украинскими защитниками - ее ария удивила даже собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрей Хлывнюк остроумно ответил на выступление Романа Билыка из группы Звери перед российскими оккупантами - лидер Бумбокс записал видео