Лайм

Пес погриз навушники господині, але його реакція переконає будь-кого, що це не він

Тепер хаскі на прізвисько Райлі - нова інтернет-зірка

Користувачка сайту Reddit поділилася забавним роликом, який доводить, що собаки - ті ще актори. Відео моментально розлетілося по соцмережах і розвеселило тисячі людей.

Господиня виявила, що її пес по кличці Райлі погриз навушники і вирішила з'ясувати, навіщо він вчинив цю підлість. Вона включила камеру і стала питати у хаскі, хто зіпсував гарнітуру. Дізнатися правду дівчині так і не вдалося, зате вийшов смішний ролик .

На кадрах видно, як собака сидить на ліжку і намагається робити вигляд, ніби нічого не відбувається. Райлі намагається не дивитися на господиню, а в його очах читається: я не розумію про що ти.

Реакція собаки підкорила користувачів, в коментарях почалися бурхливі обговорення його акторських здібностей. Багато відзначили, що поведінка хаскі переконає будь-кого в його невинності.

  • Дивіться також на theLime, як господиня посадила шпіца на дієту, але тут же про це пошкодувала - такої реакції від милого пухнастого комочку вона не очікувала.
  • Милий пес постійно псує групові фото, і такий друг є у всіх. Дивлячись на ці знімки, стриматися і не посміхнутися просто неможливо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео