Лайм

Слон забрів на подвір'я будинку, та зустрів там серйозного охоронця - цей пухнастий сміливець в рази менше, але дуже суворий

Кот довів, що собаки - не єдині, хто може охороняти будинок

Слон забрів вночі до людей у двір, щоб знайти там що-небудь смачненьке, але у нього на шляху встав кіт. Незважаючи на величезну різницю в розмірах, пухнастий охоронець ні крапельки не злякався, а навпаки сміливо вийшов до непроханого гостя та прогнав його.

Таку картину вдалося зняти жителям тайської провінції Накхон Найок, пише Unilad. Слона на кличку Пай Салик люди добре знають, він частенько заходить у двори у пошуках їжі. Ось тільки прогнати гіганта вирішується не кожен.

Фото: Viral Press

Одного разу слон проник на територію будинку, де жив кіт на прізвисько Сімба. Вусатий улюбленець виявився ще тим сміливцем, адже зміг розібратися з нахабним слоном. Незважаючи на те, що Пай міг розчавити пухнастого одним кроком, безстрашний кіт встав на шляху порушника. Слон, мабуть, вирішив не зв'язуватися з дріб'язком, розвернувся та пішов назад.

Фото: Viral Press

За словами господаря Сімби, кіт не любить, коли інші тварини заходять на його територію, тому так швидко розібрався з чужинцем.

  • Раніше ми писали, як листоноша з Канади щодня стикається з грізним котом, який захищає будинок від сторонніх. Його жвавості може позаздрити будь-яка сторожова собака.
  • У Таїланді дитинча слона пробралося вночі на фермерське поле, щоб поласувати цукровою тростиною. Але раптом туди навідалися люди, і малюк вирішив сховатися. Ось тільки слоненя злегка переоцінило свою стрункість.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео