RU  UA

Посміятися

253-й день карантину, і актор Ентоні Гопкінс, здається, їде дахом. Чи вже поїхав

Ох, тримайтеся, Ентоні...

82-річний Ентоні Гопкінс (як і всі ми) божеволіє на карантині. Якщо підрахунки актора вірні, від колишнього життя він відірваний вже 253 дні, і, судячи з усього, будні в чотирьох стінах даються йому нелегко.

Раніше Гопкінс грав на роялі, писав картини, відривався під треш-метал, а тепер просто ділиться в Твіттер своїм болем від безвиході. "Карантин, день 253... здається, я починаю відчувати його побічні ефекти. Що у вас?" - посміявся він у соцмережі.

Коротке відео з актором одраз ж стало стало вірусним, і лише в Твіттер зібрало майже два мільйони переглядів. У коментарях Гопкінса закликали триматися та сподіватися на швидке завершення карантину.

  • В інтерв'ю до свого 82-річчя Ентоні Гопкінс зізнавався, йому досі важко всидіти на місці, а праця допомагає тримати мозок у тонусі. Тож не дивно, що карантин виявився для актора справжнім випробуванням.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кот Сырский прославился в сети благодаря военному Роману Синицину, а теперь хвостик стал лицом приложения "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Белорусская оперная певица Маргарита Левчук вместе с "Культурным десантом" выступила перед украинскими защитниками - ее ария удивила даже собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрей Хлывнюк остроумно ответил на выступление Романа Билыка из группы Звери перед российскими оккупантами - лидер Бумбокс записал видео