Лайм

Зоопарк пропонує назвати таргана ім'ям вашого колишнього й подивитися, як його з'їдять - ось така забава до Дня закоханих

Таким чином співробітники хочуть підтримати розчарованих закоханих

Вам коли-небудь хотілося відірвати голову своєму колишньому або колишній? Що ж, тепер у вас з'явиться така можливість. Співробітники зоопарку в Сан-Антоніо (штат Техас, США) назвуть тарганів іменами "ексів", а потім віддадуть їх на поживу тваринам.

Як пише CNN, акцію під назвою "Плач, тарган" звіринець приурочив до Дня святого Валентина. Таким чином автори забави хочуть підтримати розчарованих закоханих у свято кохання.

Фото: San Antonio Magazine

Якщо ви захочете, щоб таргана згодували птахам, рептиліям або ссавцям, то заплатити потрібно $5. Також за цю суму зоопарк пропонує варіант для годування травоїдних - роль екс-партнера в цьому випадку виконуватимуть салат або качан капусти. За $25 доларів ім'ям колишнього коханого назвуть замороженого щура, якого потім з'їсть рептилія.

За всім цим процесом можна спостерігати, але для цього не обов'язково перебувати у зоопарку - його співробітники транслюватимуть годування тварин у прямому ефірі на Facebook.

Крім того, скориставшись цією послугою, можна отримати сертифікат, яким потім можна ділитися в соціальних мережах. "Якщо ви відчуваєте себе досить хоробрим, опублікуйте його і відзначте цього невдаху", - відзначили в зоопарку.

Той, хто бажає помститися колишньому таким чином, повинене зареєструватися на сайті звіринця до вечора 13 лютого. Під час акції відображатимуться тільки імена.

Кошти, виручені з акції "Плач, тарган", підуть на поліпшення умов ягуарів у зоопарку.

  • Читайте також на theLime, як дівчина дізналася про зраду свого хлопця і захотіла йому помститися. Для цього вона вибрала по-справжньому блискучий метод, прикупивши багато різнокольорового гліттеру. Тепер її екс-бойфрендові ой як не позаздриш.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео