Лайм

Люди скаржаться на настирливого сусіда, який годинами стукає в двері - вид хулігана вас здивує

Птах шумить протягом п'яти років

Жителям британського міста Нортгемптон вже п'ять років дошкуляє один дуже настирливий сусід, і це не людина. Хуліганом виявився лебідь, який живе в озері неподалік.

Пернатий порушник порядку, якого місцеві прозвали Седріком, регулярно підходить до будинків, стукає дзьобом у двері та гримить кришкою від поштової скриньки - іноді годинами безперервно. Городяни давно намагаються відучити лебедя від цього дратівного заняття, але безуспішно, пише The Mirror.

Фото: Tristan Potter / SWNS

За словами місцевого жителя Стівена Легга, Седрік разом зі своєю подругою мешкає у невеликому водоймищі, викопаному 20 років тому. Починаючи з весни і до кінця літа пернатий бродить по найближчих будинках та влаштовує галасливі концерти.

"Цей звук розноситься по всьому будинку. Він, звичайно, нікому не шкодить, але страшенно дратує. Іноді лебідь робить це по три години на день, а іноді стукає тільки один або два рази", - зізнався пенсіонер.

Чоловік розповів, що одного разу купив ультразвуковий пристрій, що відлякує лебедів, але Седріку він навіть сподобався. Тоді британець вирішив позбутися від уваги птаха, закривши кришку поштової скриньки, однак через це цілий місяць не отримував пошту.

Люди не можуть пояснити поведінку птаха, як втім й експерти. Фахівці Королівського товариства захисту тварин (RSPCA) припустили, що лебідь таким чином збирає комах з поверхні, щоб підкріпитися. Але жителі в цю теорію не дуже вірять, адже постійно підгодовують птахів в озері.

  • Читайте також на theLime, як дикий ведмідь пробрався у приватний будинок та влаштував собі відпочинок у тепленькому джакузі. Схоже, так і виглядає справжній релакс.
  • У каліфорнійському місті Фер-Окс (США) дикий індик вдерся до стоматологічного кабінету та влаштував там погром. Птаха розлютило власне відображення у вікні і він недовго думаючи на нього накинувся.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео