Лайм

Григорій Решетник анонсував нове шоу "Холостяк.Діти" й спантеличив глядачів - вони не відразу згадали про 1 квітня

Телеведучий оригінально розіграв дописувачів

Ведучий каналу СТБ Григорій Решетник оголосив про запуск дитячої версії шоу "Холостяк". Нібито тепер діти зможуть зустріти своє кохання на телепроекті. Глядачі були здивовані форматом реаліті, але ж вони не врахували, що пост зроблено 1 квітня.

"Урааа! Нарешті це сталося! Ми запускаємо новий проект "Холостяк. Діти". Це буде просто вау. Тому, якщо вашим дітям 7-12 років, швидко заповнюйте анкету на нашому сайті! І ваша дитина обов'язково знайде кохання!", - написав ведучий у своєму Instagram. Цікаво, що до розіграшу приєдналася і команда СТБ, написавши під постом, що анкету можна заповнити на їхньому сайті.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Грігоріі̆ Решетнік • RG (@grisha_reshetnik)


Дописувачі Решетника не відразу зрозуміли, що це першоквітневий жарт і стали закидати його обуреними коментарями.

"А навіщо дитині кохання у 7 років?", "Ви в своєму розумі? Яке кохання у 7 років?", "Жах, як діти? Дурдом", "О, мати рідна, 7-12? Серйозно? Цікаво кому ідея ця прийшла", "Навіщо? Всьому свій ча "," Що за маячня? Яке кохання у 7років?", - пишуть фоловери Григорія.

  • Тим часом на дорослому "Холостяку" киплять справжні пристрасті. Одна з учасниць відкрито фліртувала з другом головного героя через що і покинула проект.
  • Читайте також на theLime, як головний герой 11 сезону шоу "Холостяк" Михайло Залівако ставиться до ініціативних дівчат. Деякі учасниці активно проявляють ініціативу до зближення з чоловіком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також