Лайм

Кот навчився грати на піаніно, і тепер люди чекають, коли рудий випустить перший альбом

Малюк обожнює імпровізувати та видавати різні мелодії

Цей рудий пухнастик довів, що у талановитих господарів - талановиті улюленці. Кіт на прізвисько Барні так грає на піаніно, що відео з його імпровізаціями набирають сотні тисяч лайків.

Господар хвостатого Марсель Гильманов - професійний музикант, але якщо зайти на його сторінку у TikTok, то роликів з його участю ви там майже не побачите. А ось його кота - скільки хочете. Одного разу рудий відкрив для себе світ музики і тепер не може зупинитися.




На кадрах роликів можна побачити, як кіт залазить на стілець і по команді "Грай" починає стукати лапками по клавішах. Барні обожнює імпровізувати і з кожним разом видає нову мелодію.




Дописувачі Марселя в захваті від таланту його пухнастого і кожен раз з нетерпінням чекають від нього нових шедеврів. У коментарях жартують, що його диво-творів вистачить уже на цілий альбом.




  • А собака породи хаскі на прізвисько Майя навчилася говорити як людина і відео з її забавною вимовою збирають мільйони переглядів. Пухнаста може привітатися й навіть зізнатися у коханні.
  • Власниця золотистого ретривера помітила, що її песик на прізвисько Хьюго полюбляє оперну музику. Як тільки вона включає знайому йому мелодію, улбленець не тільки біжить на звук, але й починає підспівувати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео