Лайм

Go_A записали на кухні "вареникову" версію пісні SHUM - на жаль, не для фіналу "Євробачення"

Пісня має всі шанси наздогнати оригінал за популярністю

Представники України на "Євробаченні-2021", гурт Go_A, в очікуванні фіналу випустили "акустичну вареничну" версію своєї конкурсної пісні SHUM ("Шум"). Дотепне відео, зняте на кухні в рамках Wiwi Jam at Home, з'явилося на YouTube-каналі wiwibloggs.

Дія ролика відбувається на кухні. Замість звичних електронних інструментів в руках музикантів - акустична гітара, контрабас, а у вокалістки Катерини Павленко - повний кухонний стіл вареників.

У мережі нову версію пісні зустріли із захопленням і гумором: "Go_A настільки профі, що можуть одночасно давати концерт і ліпити вареники", "Я віддам усе, щоб побачити цей номер у фіналі "Євробачення", "Кіт, Slipknot, вареники... типовий вечір на українській кухні", - сміються в коментарях під роликом.

  • Гурт Go_A успішно виступила в першому півфіналі "Євробачення-2021" 18 травня та пройшла до гранд-фіналу конкурсу. Вже 22 числа музиканти знову вийдуть на сцену арени Ahoy, щоб поборотися за перемогу. Виступлять українці під номером 19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак