Лайм

UA: Перший випустив спецпроект про солістку Go_A Катерину Павленко - два інтерв'ю з інтервалом у рік

Це історія Катерини Павленко в гурті та за його межами

Поки в Роттердамі проходить "Євробачення-2021", канал UA: Перший презентував спецпроект MonoKate про Катерину Павленко - вокалістку гурту Go_A, який представляє цього року Україну на конкурсі.

Для створення 45-хвилинного проекту його автори поспілкувалися з вокалісткою гурту двічі - після перемоги Go_A на Національному відборі в Києві та перед вильотом до Роттердаму через рік. У бесіді з журналістами Павленко розповіла свою історію всередині колективу та за його межами.

В YouTube спецпроект зібрав вже понад 20 тисяч переглядів і отримав багато позитивних оцінок. За словами глядачів "Євробачення", відверта бесіда чудово розкриває фронтвумен Go_A як особистість.

"Чесно скажу, я коли побачила Катю вперше по телевізору, вона мені здалася якоюсь холодною і замкнутою. Але подивившись цей фільм, я зрозуміла, що це сильна, глибока та прекрасна людина, - вказали в одному з коментарів. - Так цікаво було слухати її, зрозуміти, якими очима вона дивиться на навколишній світ. Це дуже надихаюча особистість".


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Kateryna Pavlenko (@monokatee)

  • Тим часом гурт Go_A готується до виступу у фіналі "Євробачення-2021", який відбудеться вже 22 травня. Сьогодні, 20 числа, на сцені арени Ahoy пройде другий півфінал конкурсу, в якому за квитки до фіналу позмагаються наступні 17 учасників.
  • Дивіться також 5 кращих виступів українських виконавців за всю історію конкурсу "Євробачення".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також