RU  UA

Посміятися

Дівчина запостила фото з собакою, але люди бачать лише колоди - це маскування 80 рівня

Власниця вже звикла, а люди в мережі розгублені

Пес вийшов на прогулянку і одразу ж зник з очей. Господиня вже звикла, адже її хвостата подружка на ім'я Люсі - майстер маскування.

Як пише портал про тварин The Dodo, Люсі обожнює прогулянки, усілякі палички та деревинки. Але варто собаці підійти до дерев, господині її вже не знайти. Так дівчина на ім'я Кеті поділилася в соцмережах фотографією собаки, але люди бачать на ньому лише купу колод. Погляньте і ви.

Фото: thedodo.com

"Люсі просто обожнює грати з деревинками та підбирає абсолютно будь-які, навіть ті, які перевершують у розмірах, - посміялася власниця. - Думаю, вона була щаслива побачити стільки колод".

Фото стало популярним у соцмережах, адже це не жарт і на ньому дійсно є собака дівчини. Завдяки невисокому зросту та окрасу Люсі злилася з колодами на знімку. Чи готові дізнатися відповідь? Ми публікуємо її нижче.

Фото: thedodo.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кот Сырский прославился в сети благодаря военному Роману Синицину, а теперь хвостик стал лицом приложения "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Белорусская оперная певица Маргарита Левчук вместе с "Культурным десантом" выступила перед украинскими защитниками - ее ария удивила даже собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрей Хлывнюк остроумно ответил на выступление Романа Билыка из группы Звери перед российскими оккупантами - лидер Бумбокс записал видео