RU  UA

Посміятися

Дівчинка попросила в подарунок торт із найсумнішою сценою з "Короля Лева", щоб ні з ким не ділитися

У конкурсі дивних тортів цей шедевр зайняв би перше місце

На свій третій день народження Леона Фей із Міннесоти (США) захотіла отримати торт, на якому зображена сцена смерті Муфаси з мультфільму "Король Лев". Що змусило дитину зробити такий незвичайний запит? Любов до солодкого!

Фото: https://twitter.com/caseyfeigh

"Всім буде занадто сумно, щоб їсти торт, і він повністю дістанеться мені", - процитував іменинницю її дядько Кейсі в Twitter.

Фото: https://twitter.com/caseyfeigh

Фотографії божевільного десерту стали справжнім хітом в Інтернеті, після чого сім'ю Леони запросили на телешоу NBC Today Show. Там її мама Елісон розповіла, що Леона - весела і розумна дівчинка, дуже чуйна і мила дитина. Але самій їй довелося переступити через незручність, щоб дочка отримала торт мрії.

Фото: https://twitter.com/caseyfeigh

"Насправді я відправила в пекарню електронного листа, тому що мені було дуже ніяково дзвонити, - сказала вона. - Я подумала: "Просто напишу це і натисну "Відправити". Найгірше, що вони можуть сказати, - ні".

На щастя для Леони, кондитери погодилися виконати незвичне замовлення, і тепер у нас є фотографії найсумнішого торта в інтернеті.

Фото: https://twitter.com/caseyfeigh

  • Поліція увірвалася в будинок жінки, чий син весь рік не міг розлучитися з моторошною декорацією до Хеловіну. Сусіди запідозрили маму двох дітей у вбивстві, коли вона наводила у дворі порядок.
  • Молода мама знайшла в роті сина "дірку" і примчала до лікарні - проблему вирішили за 30 секунд. В паніці жінка вирішила, що у її дитини раптово з'явилося вовча паща.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кот Сырский прославился в сети благодаря военному Роману Синицину, а теперь хвостик стал лицом приложения "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Белорусская оперная певица Маргарита Левчук вместе с "Культурным десантом" выступила перед украинскими защитниками - ее ария удивила даже собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрей Хлывнюк остроумно ответил на выступление Романа Билыка из группы Звери перед российскими оккупантами - лидер Бумбокс записал видео