Лайм

Всі вже забули про стакан зі Starbucks у "Грі престолів", як раптом Емілія Кларк назвала винуватця курйозу

Схоже, актори тут взагалі ні при чому

Здається, про появу паперового стакану Starbucks в одній зі сцен 8 сезону "Гри престолів" не говорили вже з 2019 року. Відшуміли меми, жарти та гучні заголовки про те, скільки заробив бренд на ляпі знімальної групи, як раптом акторка Емілія Кларк, яка зіграла роль Данерис, вирішила назвати реального винуватця курйозу.

Фото: фрагмент 8 сезону "Гри престолів"

Раніше в шоу Джиммі Феллон акторка розповіла, що знімальній групі так і не вдалося дізнатися, чий же стакан опинився на столі Матері Драконів: хтось звинувачував Софі Тернер (Санса Старк), вона намагалася все звалити на Кіта Гарінґтона (Джон Сноу), пізніше вже почали говорити, що це був зелений чай самої Кларк. У підсумку з повинною до колег нібито прийшов Конлет Хілл (Варіс), але, схоже, стаканчик належав не акторам, а самому шоуранеру Дену Вайсу.

"Ну, по-перше, це все ж була не кава. Я збираюся повторити щось схоже на інших зйомках. Чудовий приклад, Дене Вайс", - посміялася Кларк у бесіді з EOnline.

При цьому історія того, як саме стакан опинився на столі у Данерис, досі залишається таємницею. Не розкрила акторка і його вмісту.

  • Кіноляп зі стаканом був не єдиним у 8 сезоні. Дивіться також на theLime, як у "царевбивці" Джеймі Ланністера раптом з'явилася права рука, яку йому відрубали ще в 3 сезоні серіалу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео