Лайм

Корі Тейлор вшанував пам'ять покійних учасників Slipknot архівними фото

Музикант відшукав спільне фото з Полом Греєм та Джої Джордісоном

Фронтмен Slipknot Корі Тейлор вшанував пам'ять покійних друзів та учасників гурту - басиста Пола Грея (помер в 2010 році) та барабанщика Джої Джордісона, про смерть якого стало відомо ввечері 27 липня.

На особистій сторінці в соцмережах Тейлор опублікував спільне архівне фото. Через кілька годин під постом музиканта зібралося понад 100 тисяч лайків.

Пол Грей був бас-гітаристом і бек-вокалістом Slipknot з моменту заснування гурту в 1995 році. У травні 2010-го тіло 38-річного музиканта виявили в одному з готелів штату Айова (США). Результати розтину показали, що Грей помер в результаті передозування опіатів, яке викликало зупинку серця.

Джої Джордісон (справжнє ім'я - Нейтан Джордісон) також приєднався до Slipknot в 1995 році і був його ключовим учасником до 2013-го. Тоді музикант покинув колектив, пославшись на особисті причини. Через деякий час барабанщик заявив, що причиною став поперечний мієліт - захворювання спинного мозку, яке блокує передачу нервових імпульсів. Смерть Джордісона також пов'язують з недугою.

Пол Грей та Джої Джордісон Фото: Фан-сторінка Пола Грея в Instagram / @paullgrayofficial

  • Раніше після тривалої боротьби з хворобою помер музикант Джон Хатчінсон, співавтор хіта Девіда Бові Space Oddity. Він також був учасником трьох гуртів Бові у періоді з 1966-го по 1973-й рік.
  • У липні також пішов з життя Майк Хоу - фронтмен американського гурту Metal Church. Музиканту було 55 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024