Лайм

5 найбільш вражаючих номерів на "Україна має талант": кому аплодували стоячи

Хто з учасників вразив глядачів своїми здібностями

Восени на телеканалі СТБ після 3-річної паузи стартує новий сезон популярного шоу талантів "Україна має талант". Ведучим проекту стане Григорій Решетник ( "Холостяк", "Як вийти заміж"), а членами журі - героїня першого сезону шоу "Холостячка", зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина, телеведучий і шоумен Сергій Притула, танцюрист Євген Кот. Також у кожному випуску буде запрошений суддя. Більш того, глядачів обіцяють дивувати унікальними номерами, в яких будуть використані новітні технології. theLime вирішив згадати кілька вражаючих номерів за всю історію проєкту, які вразили аудиторію настільки, що учасникам аплодували стоячи.

Микита Кисельов

У 2010 році на кастинг шоу в Одесі прийшов 12-річний хлопчик Микита Кисельов, який з дитинства захоплювався музикою. Він виконав пісню переможниці Євробачення-2007, сербської співачки Марії Шерифович "Молитва". І глядачі, і судді по заслузі оцінили талант хлопчика - зал аплодував йому стоячи. Микита Кисельов дійшов до фіналу "Україна має талант", але не виграв у шоу. Потім брав участь у проекті "Музичний Ринг", створив свою групу, а в останні роки виступає як сольний виконавець.

Євген Літвінкович

У 2012 році українське талант-шоу підкорював білоруський автор і виконавець Євген Літвінкович. До цього молодий чоловік встиг попрацювати на ринку, потім відкрив дискотеку під відкритим небом, нічний клуб, ресторан і кафе. Також він брав участь у багатьох конкурсах і фестивалях на батьківщині, однак справжню популярність йому принесла пісня української співачки Альоші "Sweet People", яку він виконав на кастингу "Україна має талант". Дійшовши до півфіналу, Євген залишив шоу, але отримав запрошення від члена журі Ігоря Кондратюка прийняти участь в іншому, виключно вокальному талант-шоу "Х-фактор". Після цього він багато гастролював по Україні, брав активну участь у різних благодійних проектах, в тому числі "Незламні", виступав у населених пунктах, максимально близьких до зони АТО. На сьогоднішній день артист активно розвиває свою творчість.

Олег Переверзєв

У 2013 році на шоу "Україна має талант" приїхав піаніст із Казахстану Олег Переверзєв. Талановитий музикант закінчив Казахську національну консерваторію і аспірантуру при ній по класу фортепіано, а також стажувався у Вищій школі музики і театру в Німеччині. Олег Переверзєв буквально "порвав" глядачів своїм виступом у суперфіналі, а зал аплодував йому стоячи. Після цього артист брав участь у багатьох шоу та конкурсах у всьому світі та залишається затребуваним артистом і на сьогоднішній день.

Андрій Чехменок

У 2014 році на кастингу в Донецьку емоційний реп про життя виконав Андрій Чехменок. 22-річний хлопець переміг у конкурсі "Україна має талант. Онлайн". Реп в його виконанні оцінили понад дванадцять з половиною тисяч користувачів, віддавши за нього свої голоси. На той момент Чехменок працював продавцем дитячих іграшок та канцтоварів та навчався у Київському економічному університеті на економіста. У фіналі шоу він зайняв друге місце.

Миша Ільїн

У 2017 році на шоу "Україна має талант Діти-2" прийшов 4-річний Міша Ільїн із міста Лубни. Незважаючи на свій юний вік, на кастингу він підкорив журі своїм артистизмом і харизмою. Після прочитання вірша зал аплодував йому стоячи. В майбутньому Міша хоче стати командиром, вченим-хіміком або ж доктором.

  • Раніше ми розповіли про незрячу дівчину з Полтави Олену Ковтун, яка перемогла в 2010 році в шоу "Україна має талант". theLime вирішив згадати історію співачки і з'ясувати, чим вона займається сьогодні.
  • Читайте також на theLime про те, що в новому сезоні "Україна має талант" з'явиться запрошений член журі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються