Лайм

10 років тому в "Україна має талант" переміг Віталій Лузкар: як і чим сьогодні живе фокусник

Іллюзіоніст продовжує гастролювати та виступати в Україні та за кордоном

Переможцем третього сезону популярного телевізійного шоу "Україна має талант" у 2011 році став 24-річний ілюзіоніст Віталій Лузкар. theLime вирішив згадати його шлях на проєкті та дізнатися, чим фокусник займається сьогодні.

Віталій народився і виріс у Києві. Магією він почав цікавитися ще в дитинстві. Відзначимо, що першим трюком, який освоїв юнак, став фокус зі зникненням хусточки. Ці здібності спочатку допомагали йому вчитися в школі, але після 10 класу Віталій майже повністю закинув навчання і весь вільний час присвячував магії.

Фото: instagram.com/vitalii_luzkar

Потім він вступив і закінчив Естрадно-цирковий коледж і Національну академію керівних кадрів мистецтва.

У 2011 році 24-річний Віталій вирішив спробувати свої сили в популярному телевізійному проєкті "Україна має талант". Ще на етапі кастингу журі відзначили його майстерність і підкреслили, що таких фокусників у шоу ще не було. Лузкар отримав три "так" від суддів і пройшов у наступний етап.

Як зазначав пізніше Віталій у численних інтерв'ю, участь у шоу дала потужний поштовх його кар'єрі. Але в той же час на підготовку номерів йшло багато сил і енергії. "Це дуже втомлювало - у такі короткі терміни робити повноцінні номери", - зізнався ілюзіоніст.

Фото: instagram.com/vitalii_luzkar

У фіналі шоу за перемогу він боровся разом із 6-річною Діаною Козакевич, що артистично читала вірші, 48-річним лікарем-співаком Федором Ритіковим, юними повітряними гімнастами Євгеном Гавриленко і Катею Рудик, співаком Сильвером Мінаєвим, братами-еквілібристами Данилом і Іллею Страховими, командою паркуристів DS Dynamics, танцюристом Атайєм Омурзаковим, акробатами Олексієм Міщенко та Олегом Шевченко, а також репером із Полтави Артемом Лоїком.

За результатами глядацького голосування саме Лузкар і Лоїк набрали найбільше голосів, проте Віталій випередив суперника. Він виграв мільйон гривень, який хотів витратити на створення театру магії в Україні та на запуск телепроєкту про ілюзіон. Однак цих грошей не вистачило на реалізацію цих планів.

Фото: instagram.com/vitalii_luzkar

Потім Віталій Лузкар разом зі своїм учителем Віталієм Горбачевським створив шоу "13 ілюзій", з яким вони гастролювали по Україні, а окремі номери показували навіть за кордоном. Також Віталій виконав роль фокусника в шоу телеканалу СТБ "Дім таємничих пригод".

Крім того, Віталій Лузкар - переможець численних конкурсів, а саме - Гран-Прі Московського клубу фокусників і Міжнародного конкурсу сценічної магії "Магічний кристал".

Фото: instagram.com/vitalii_luzkar

У 2016 році стало відомо, що фокусник одружився і став батьком. Тепер він разом з дружиною виховує сина Микиту.

Фото: instagram.com/vitalii_luzkar

Лузкар успішно продовжує займатися своєю улюбленою справою і до цього дня. Він виступає на концертах, корпоративах, весіллях в Україні і за кордоном. Незважаючи на це, Віталій не страждає на зіркову хворобу.

Фото: instagram.com/vitalii_luzkar

У своєму Instagram він часто публікує фото зі зйомок, а також милі кадри в оточенні близьких на відпочинку і в невимушеній атмосфері.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення # Віталій Лузкар (@vitalii_luzkar)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

Юрій Рибчинський пояснив, чому смерть Скрябіна - вбивство. Він пригадав, як присвятив поетичні рядки Андрію Кузьменку

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками