Лайм

Жінка побачила свого кота на вулиці і занесла його в будинок - всередині на неї чекав великий сюрприз

Курйозний ролик швидко розлетівся мережею та став вірусним

Коли ти власник монохромного кота, то завжди є небезпека переплутати улюбленця зі схожим сородичем. Тим більше, якщо пухнастик не сидить у чотирьох стінах. У таку незручну ситуацію потрапила героїня наступної історії.

Хазяйка поверталася додому і побачила на вулиці свого чорного кота. Жінка наблизилася до нього, і той не заперечував, щоб його взяли на ручки. Прийшовши в будинок, котейка затишно розташувався на стільці і солодко задрімав. Здавалося б, що тут такого дивовижного, але переглянувши наступне відео ви все зрозумієте.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nextdoor (@nextdoor)


Як ви вже побачили, авторка ролика забрала з вулиці чужого кота, у якого було таке ж забарвлення. Пізніше з'ясувалося, що тварина не має дому, тому жінка вирішила залишити її собі і назвати Незнайомцем. Тепер у господині не один чорний улюбленец, а два, і здається, хвостаті досить швидко потоваришували.

Спочатку відео було опубліковано в TikTok, потім ролик поширився іншими соцмережами, і в Instagram зібрав за добу більше 3 тисяч лайків. Користувачі регочуть над курйозною ситуацією, а також цікавляться у господині, чи розрізняє вона котів зараз.

  • Хазяїн вирішив врятувати новорічну ялинку від кота і підвісив її до стелі, але хвостатого це не зупинило. Вусатий пустун влаштував справжній атракціон.
  • Дивіться також на theLime, як три собаки перестрибнули канаву, але кожен приземлився по-своєму - у цьому відео все наше життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео